saçma sapan bi sebepten sevgilisinden ayrılan var mı? ya da saçma sapan bi bahaneyle o sizden ayrıldı mı?

hep üzücü ayrılıkları konuşup dertleniyoruz. şimdiki aklımızla düşününce komik gelen ayrılma sebeplerimizi yazarsak eğlenebiliriz belki.

1. Evet evlendikten sonra anneme iyi davranmazsın deyip terk etmişti ahajajjsjsksjjjss

24 ocak 2021 16:06

2. Hahahah benim de ayna-severek ayrılanlar şarkısını göndererek ayrılan sevgilim olmuştu süslü ya sen deyince hatırladım :d 15 yaşında nasıl bi imkansız aşka tutulduğunu sandıysa artık

24 ocak 2021 16:07

3. Anonim2 seninki de bildiğin ana kuzusu lütfü çıkmış ya

24 ocak 2021 16:08

4. Üniversite sınavlarını bahane edip ayrıldı sonra yine peşimden koşup durdu çok masumdu o zamanlar :)

24 ocak 2021 16:10

5. Sonra etek giymeyi bıraktın mı anonim5 :d

24 ocak 2021 16:27

6. Sorma süslü bundan sonra anneci erkek benden uzak olsun daha fazla saçmalık çekecek gücüm kalmadı sösösö

24 ocak 2021 16:38

7. Lise 2'ye gectigim yaz sevgilim itu'ye girmisti. Bana da Sende iyi bir universiteye girme potansiyeli goremiyorum ayrilalim de ders calis rahat rahat diyerek beni terk etmisti. Bu arada benim hic itu'ye gitmek gibi bir niyetim olmamasina ragmen sinir olup 2 sene sonra gercekten girdim. Hayatimin en salakca kararidir ahsjsjs

24 ocak 2021 16:42

8. Bi insan bi ayrılığı anca bu kadar pozitife çevirebilirdi anonim6 seni kutluyorum asjdhsj

24 ocak 2021 16:56

9. spora gidiyorum, okula gidiyorum zamanim kalmiyo bi de dövmelerimi sildirmem gerek diyip ayrilmisti:)

24 ocak 2021 16:57

10. Dövme sildirme ne alaka anonim7 senin adını mı yazdırmıştı