sağlıkçı süslüler kanda dhea(erkeklik hormonu) fazla çıktı. şimdi ne yapmam gerekiypr ?

:( moralim bozuldıu açıkcası. aşırı kıllanma için doktorum baktırmak istemişti. benim gibi olan süslüler var mı? hiç bir zaman piremses olamayacağım sanırım :(

1. Süslü git lazer yaptır yani hangi yıldayız daha zor biter ama biter yani bu teknolojide herkes prenses olabilir

23 aralık 2021 20:13

2. Süslü lazer dediğin ne ki gider yaptırırım ama erkeklik hormonu fazla çıkınca bi kötü hissettim kendimi :(

23 aralık 2021 20:23

3. Büyük ihtimalle polikistik over sendromunuz var

23 aralık 2021 20:33

4. Eee doktorun tedavisi ne olacak? Hormonun yüksek diyip gönderdi mi yani?

Kıç yapını tarif edersen sevinirim süslü aşırı merak ettim. Ben de kıllıyım çevremde de kıllı insanlar var daha yüksek çıkanı duymadım.

23 aralık 2021 20:43

5. Dhea so4 pek yapılan bi test değil. Bu yüzden yüksek çıkanı görememişsinizdir bence. Belirtilerinde aşırı kıllanma, kalın bacak, erkek tipi kilo varmış. Bende de hepsi mevcut :D

23 aralık 2021 20:49

6. süslüm merhaba, 13 yaşından beri bu illetle uğraşıyorum. "lazere git" demek bir seçenek değil. çünkü o her derde deva gibi gözüken lazer bile erkeklik hormonu yüksek çıkınca aman aman etki etmiyor. zamanında bir sürü ilaç kullandım, kullandığım ilaçlar beni hasta etti, kaç kere hastanede yattım. sürekli ağlardım çünkü aşırı kıllanmam vardı. sonra biraz daha barışmayı öğrendim çünkü bu algı beni iyice hasta ediyordu. "pürüssüz" olmak için elimden geleni yapıyordum. lazere başladım, uzun zamandır da lazer yaptırıyorum. ne yazık ki süper etkili değil. ama en azından eskisi kadar da fazla değil. bu bilmem kaçıncı yerim, kaçıncı seansım yine de kıllarım duruyor. bu herkeste aynı şeyin olacağı anlamına gelmiyor, ilk başlarda moral bozukluğu yaşarsın ama bunu takıntı haline getirmemeni, kafanı buna takmamanı öneririm. <33 insanı gerçekten de çok etkiliyor ama hiçbir şey senden kıymetli değil, güzellik algıları için buradaki süslün yani ben gibi sağlığından olacak kadar üzülme, en önemlisi sağlık gerisi bir şekilde gelir. ortaokulda benimle kıllıyım diye sürekli alay ederlerdi, bu alaylar yüzünden bozulmuş sağlığım ile hala uğraşıyorum o yüzden lütfen sen bu kadar etkilenmeye izin verme, sevgilerimle... güzel günler diliyorum ^^

23 aralık 2021 21:04

7. Kıç yapını yazmışım tövbe tövbe krize girdim lshdjfırl kıl yapını süslüm neyse anlamışsın zaten sağol

23 aralık 2021 21:39

8. Anonim 5 aahahahahhahahahaha kahkaha attim allah seni napmasin :D

23 aralık 2021 22:00

9. Süslü aşırı kıllanma derken bacakta koldaki aşırı kıllanma mı yoksa olmaması gereken yerlerde olan mı? Mesela kadın göbek sırtta var mı? Varsa erkek kılı gibi mi yoksa belirsiz mi

23 aralık 2021 23:25

10. A8, erkeklik hormonu fazla ciktigina gore erkek tipi killanma yasiyor muhtemelen yani gobek, gogus arasi falan da dahil.

Ss bu durumda kendini kotu hissetmen henuz yeni ogrendigin icin normal ama bu sorunu yasayan o kadar cok kadin var ki inanamazsin. Bence kildan önce erkek tipi kilo alimini ciddiye almali guzel beslenmeli ve egzersiz yapmalisin ki bunun onune gecebilesin. Kil konusuna da uzulme benim kuzenim pcosluydu, lazere gitti tamam bitmedi ama o simsiyah kalin bacak,kol killari incecik cikiyor simdi. Puruzsuz olmasa bile mutlaka etkisini gorursun

24 aralık 2021 13:40