sadece birileri görsün diye bir ton kişiden gizlediğiniz story’i asıl görmesini istediğiniz kişi görmeyince ne yapıyorsunuz:d?

tekrar atıyor musunuz story’i napıyorsunuz süslüler cmnfncncn

1. Bunu yapan tek ben değilmişim :d görene kadar tekrar atiyorum

6 ocak 2021 20:01

2. kader deyip önümdeki maçlara bakıyorum. Beni önemsese ya da ilgilense zaten bakardı.

6 ocak 2021 20:02

3. Ayy bunu ben de yapıyorum kesin cevap verebileceği tarzda bir şeyse tekrar atarım ama hep görüyor :d

6 ocak 2021 20:03

4. Süslü konu erkek değil ya mdndmdmcn pahalı bir şey alıp atmıştım ama gösteriş sevmediğim için bunlara takık ve durumu iyi çevreme gizlemedim, ama görmesini istediğim asıl kişi görmedi şaka gibi:d bir de story önizlemesi kısmında gördüyse rezil olma korkusu da var:d

Tekrar atıcam galiba bi ara ama sadece o bir kişi görecek şekilde ahahahahaha ya da değişik açıdan tekrar çekip atarım bilemedim

6 ocak 2021 20:04

5. Ben tweetly den izliyorum storyleri mesela ama kimse izlediğimi görmüyor

6 ocak 2021 20:23

6. A5 süslü sebep nedir normal açsan dmsnfmmdmd saten benim dediğim olay farklı mesela kız bazı storylerimi açıyor bazılarını açmıyor onu açmadı mesela bugün saçma sapan bir story attım onu açmış dkndnjdfkfmbkvd

6 ocak 2021 20:28

7. Süslü şöyle ki önizleme geçen ay vardı mesela ama bir iki aydır yok. O sebeple tekrar atmayı düşündüm. Yoksa ben de herkesin story sine önizlemeden bakar açmazdım.

Gösteriş kısmı da şöyle bazı durumu iyi tiplerle (küçükken) aynı ortamdayken kötü davranışlar gördüm şimdi de çalışıp kazandığımı görsünler istedim.

Ayrıca almışım paylaşmışım ne olmuş yani swh durumu iyi olmayan çevremden gizledim ki kötü hissetmesinler veya gösterişçi demesinler diye ama canım da paylaşmak istedi yani. Diğerlerine göre zaten önemi yok:d

6 ocak 2021 20:32

8. Evet süslü gizlilik kısmından. Nasıl belli olabilir ki bence olmaz ama değişik uygulamalar kullananlar varmış yani...

6 ocak 2021 20:49

9. Belli bir sebebi yok bazen oradan izliyorum bazen instadan. Öne çıkanlarınız varsa engellediğiniz belli oluyor

6 ocak 2021 21:20

10. A8 süslü sen olsan ne yapardın ya:( önizleme görülüyor mu bu aralar instagramda acaba tekrar atsam fail olur mu...

6 ocak 2021 23:35