sadece erkek fenotipine benzer dış görünüşüne sahip kadınları beğenmek beni biseksüel yapar mı?

soru yorumda

1. kendimi heteroseksüel olarak tanımlıyordum, şimdiye kadar hep erkeklerle birlikte oldum ve erkek vücudunu arzuluyorum. son zamanlarda biraz erkeksi özellikleri olan kadınları da beğendiğimi fark ettim. (link: https://cdn-ntvspor-net.cdn.ampproject.org/ii/w820/s/cdn.ntvspor.net/da34b5451847444098a9b21f69a7104d.jpg?mode=crop&w=940&h=626 mesela) uzun boylu, kısa saçlı, kaslı, maskülen, sporcu kadınlar. fotosunu attığım voleybolcu melissa vargas mesela. bu kadını çok beğeniyorum maçlarını izlerken kolları, hareketleri,  gülüşü falan hoşuma gidiyor.

aynı takımda arina federovtseva var. link veremedim şimdi ama barbie bebek gibi inanılmaz güzel herkesin beğeneceği bir kadın ama ona karşı böyle hissetmiyorum.

bu arada altını cizeyim: simdiye kadar gercek hayatta tanistigim hicbir kadini cinsel anlamda arzuladigim olmadi. sadece erkeksi ozelliklere sahip kadinlari tv'de gorup begeniyorum, acaba bu biseksuellik göstergesi mi yoksa zaten biraz erkege benzeyen kadinlari begenmek yeterli bir gosterge degil mi? bu konulara pek kafa yormuslugum yok, sürçü lisan eylediysem affedin kızlar.

13 mayıs 2023 10:41

2. a1 ben de bu soruyu kendime sordum ama inan cevap veremedim ya. emin değilim.

13 mayıs 2023 10:41

3. a1 bi de bu soru dogru mu emin egilim sonucta bi erkege oral yapmayı sevmeyen gayet heteroseksuel kadinlar da var. oral yapmayi sevmek biraz ogrenilmis bir sey, o arzu zaman icinde gelisiyor bence, cunku ben de ilk kez bir erkege yaptigimda "acaba igrenc bi sey mi yapiyorum" diye dusunmustum, sonradan hoslanmaya basladim.  simdi kadina yapmam desem de belki de yaparim bilmiyorum ki hic.

mesela öper misin desen, bu melissa vargasi baya uzuuuun uzun öperim :(

13 mayıs 2023 10:47

4. a3 tesekkurler suslu ben de biseksuel veya lezbiyen birinin tecrubesini merak ediyordum aslinda. evet bicurious olabilirim dedigin gibi. cunku milyonlarca kadın arasından kimseyi degil de birkac tane maskulen kadini arzulamam bence de yeterli degil kendime biseksuel demem icin. cok haklisin.

13 mayıs 2023 11:42

5. ben hetero olduğumdan hiç %100 emin olamadım. tecrübe etmek adına daha önce bi kadınla birlikte olmuştum cidden çok kötüydü ölü gibi yatmıştı sadece. bide oral yapamamıştım pıtırcığı çalı gibiydi. buna rağmen hala spor salonunda kaslı muscle mommyler görünce dibim düşüyor ama gariptir ki minyon tipli feminen kadınlara bende yükselmiyorum. bide barbie bebek diye örnek verdiğin arina da aşırı maskülen bi kadın maskülenlik sadece kısa saçlı kadınlara özel bişey değil. bence cinsiyetle alakası yok bunun maskülenlik/feminenlikle alakalı çünkü trans erkeklerle birlikte olan kadınlar da hetero sayılıyor.

13 mayıs 2023 15:40

6. Ben taptığı taraftarıyım. Sonuçta birçok eşcinsel erkek de feminen özellikler taşıyan, makyaj yapan erkekleri beğeniyor. Örnek: binalinin oğlu & Kerimcan.

14 mayıs 2023 07:55