sado-mazo ilişki hakkında tavsiye?

kısaca özet geçiyorum, bundan 3 sene önce bı adama aşık oldum. o dönem flort ettik birlikte olduk ama ben kedisini unutamadım. geçen gün instagramdan ekledim kabul etti gayet hoş bir şekilde konuştuk. ertesi gün takipten çıktı. merak edip nedenini sorduğumda flörtü olduğunu söyledi. üstelemedim. aradan bi kaç gün geçince yazdı. benimle yine birlikte olmak istediğini ama bana hükmetmek istediğini söyledi. şu an bana karşı cinsel çekimden başka bir şey hissetmediğini ama cinselliğin bunu değiştirebilecegini söyledi. yani karşımdaki adamı hala çok istiyorum ama söyledikleri mantıksız geliyor. uzaklaş kaç falan demek yerine burdan nasıl yol alabilirim tavsiyesi olan yazarsa sevinirim.

1. yavrum sen mal mısın

25 aralık 2020 22:17

2. Allah aşkına beni bı kendime getirin ya valla trol değilim keşke olsam. Herif manipülatörün teki.

25 aralık 2020 22:19

3. Evet aşığım

25 aralık 2020 22:20

4. A2 çok güzel anlatmışsın ya 1500 like benden sana

25 aralık 2020 22:30

5. belki bişeyler değişir diye diye bakmışsınız siz daha çok aşık olmuşsunuz ama onun gözünde seks için kullandığı birinden başka bişey olamamışsınız. sizce bu sizi daha çok üzmez mi? bence direkt iletişimi kesin unutmaya calışın sizi sevmeen değer vermeyen birisine kendinizi adayacak kadar değersiz değilsniz

25 aralık 2020 22:38

6. Sağolun kızlar cevap verdiğiniz için. Beyfendinin her durumda kendini haklı çıkarma gibi bı özelliği var, ikna kabiliyeti de yüksek. mesleki deformasyon. Kendisine kallavi bı cevap vermek istiyorum ama gördüğünüz üzere pek potansiyelim yok bı de buna el atar mısınız?

25 aralık 2020 23:27

7. Aslan burcu olamayasıca

25 aralık 2020 23:41

8. kim flörtü görmesin diye siler sevgilisidir o saf olma. beni de böyle biri kandırdı oh yazıcam da rahatlıcam benim ona asık oldugumu anlayıp bana sen asık gibi bakıyosun demişti. hep zaman ayarlayamıyo görüşemiyor benimle ama kankası sandıgım kızla foto vs atıyordu meğer kızla işleri ilerletip sevgili olmuş ben ona fingering yapıyorum diye benimle sevgilisi varken gorusmeye devam etmiş. ben de yakın arkadasına cocugun anlattım hahaha sslerle de ispatladım ona bir şey diyemem ama çok şaşırdım iğrenç biri demişti hahahah

26 aralık 2020 05:31

9. süslü daha önce böyle bir ilişkim oldu. ilişki cinsellik üzerine kuruluydu ve bdsm fantazisi vardı ikimizde de. bir anda kesince benle ilişkisini yıkıldım tabii. sonra tak diye ilişki yaptı ayrılığın hemen üstüne derken ayrıldığı gibi bana geri yazdı. bana aşık gibi davrandı tekrar beni kullanmak için sevgi sözcükleri söyledi özledim vs dedi. bunları söylediktn 2 hafta sonra ilişki yaptı yani. bana yazmasındaki amaç tek seksti

hatta aşık olduğum bir flörtüm sırf cinsellik yaşamak için öpüşürken aşkım canım seni seviyorum hadi lütfen demeye başlamıştı. seviştikten 3 gün sonra konuşmayı kesiti. yani şimdi siz bunla yatsanız3 gün sonra sıkılıp konuşmayı kesecek güven bana

26 aralık 2020 17:05