sahte rolex takan bi erkek hakkında ne düşünürsünüz ?

kendisi öğrenci babası müteahhit

1. Sahte takıp da orijinal diye yutturmaya çalışıyorsa arkana bakmadan kaç. Ex'im öyleydi, sonra ne yalanlarını öğrendim var ya

22 mayıs 2024 17:31

2. Yok süslü ben zaten direkt anladım yutturmaya çalışamadı da yani dışardan belli oldugu icin cok saçma geldi bana takması. He sahtesinin fiyatını da yalan söyledi o ayrı hahah

Sen ne yalanını yakaladın süslü anlat ders olsun bize

22 mayıs 2024 17:35

3. çakma lv çanta, ugg bot takan silikonlu ablalardan farkı yok.

22 mayıs 2024 17:45

4. Suslu biz aynı iş yerinde çalışıyorduk, öğrenciydim o zaman ve vasıfsız bir işti. Asgari ücret alıyorduk yani. Bu iş yerindekilere şey diyor, bu montumu yere düşürmeyin 50 bin tl bu (2020 yılındaydık bu arada), işte louis vitton çantayla geziyor falan. Kolpa sıkıyordur diye düşünüyorum tabi. Niye çalışıyorsun o zaman vs. dediğimizde "sigortam ödensin yiağğ" yapıyor.

Neyse bu göçmendi, ab pasaportu vardı o sayede yurt dışına gitti vasıfsız işte çalışmaya başladı orada. 1 sene kalıp dönecekti. Biz konuşmayı kesmedik sevgili olduk, bana anlatıyor işte 50 tane dairem var benim istanbulda vs. Sonra ben bu piçten şüphelendim bir konuda. Ağır bir hastalık geçirdiğini söyledi. Ben de başka bir kadından şüphelendim acaba aldatıyor da kolpa mı sıkıyor diye. muayene kaydını sorgulamak istedim ama bunu yapamadım. İllegal yoldan Başka bilgilerini öğrendim :d Siteden her halt sorgulanıyor bu arada. Adres, tc, aile tc her şey. Tapu sorgu da yapılıyor. Bir girdim, üzerine kayıtlı hiçbir şey yok. Anne babasının üzerine de hiçbir şey yok. Arabası bile babasınınmış, kendisinin değil.

Sonra aldattığını yakaladım. Engel engel ve daha fazla engel :d

22 mayıs 2024 17:54

5. Niye böyle yargıladınız ki? Orijinalini alamıyordur (ki öğrenci demişsiniz) ama modelini beğenmiştir çakmasını almıştır.

22 mayıs 2024 17:57

6. rolex, chanel, gucci vb. gibi markaların orijinali alınamıyorsa komple hiç alınmaması taraftarıyım. üzerinde zaten kabak gibi logo var, gucci chanel çanta saat takmazsa ölmez kimse.

herkesin bütçesine göre her model saat de var çanta da var. ben gidip tissou saat aldım mesela kendime, bütçeme göre ideal. güzel de bir saat.

çok kompleksli hareketler bence bunlar.

22 mayıs 2024 18:00

7. Ya yargılamak değil de dediğim gibi çok üst segment oldugu icin kompleksli geldi bana a5in dedigi gibi

22 mayıs 2024 20:35

8. Öğrenci ama öğrenci hayatı yasayan biri değil bu arada süslü babasının aldığı bmw ile geziyor genelde

22 mayıs 2024 20:36

9. Hangi siteymiş bu a1

23 mayıs 2024 02:45

10. çok kompleksli olduğunu düşünürüm. ben böyle durumlara düşmektense hiç saat takmayan veya gidip uygun model casio filan takan bir insanı yeğlerdim.

23 mayıs 2024 11:50