sarı saç hakkında biraz sohbet edelim?

yaz geliyor ve sarı saça geçmeyi düşünüyorum. daha önce saçımda değişiklik yapmadım. ünlülere bakarak acaba bana olur mu olmaz mı diye karar vermeye çalışıyorum. koyu kumral küllü bir saç rengim var duygu özaslanınki gibi yaklaşık. saçım kolay açılır, kaşlarım da saçlarım gibi. ama yüzüm renksiz ve donuk. saçlarım sarı olursa çok soluk durmaktan korkuyorum açıkçası öyle çok beyaz değilim. ünlülere bakıyorum. mesela şeyma subaşının kaşları açık bir renk değil ama yüzüne sarışınlık çok gidiyor, çocukluğu da sarışın gerçi ama mesela yüzü renkli soluk görünmüyor buğday tenli gibi.  serenay’ın da yüzünün pek rengi yok ama saçları onu soluk göstermiyor.  bilemiyorum bu konuda kafam çok karışık. sarı saç kullanmış, gözlem yapmış süslüleri bu konudaki fikirlerini söylemek üzere kürsüye davet ediyorum.

1. Küllü yerine sıcak bir renk tercih edebilirsiniz. Sanki küllü renge göre bakımı daha kolay. Küllü renk kullandığımda saçım Deniz veya havuzda yeşile dönüyor matlaşıyor. Şuanda sıcak kumral kullanıyorum 8 nw daha sağlıklı bir görüntü sağlıyor.

5 haziran 2018 14:35

2. Ben 4 sene sari sac kullandim suslum. Sacim acik kumral ve beyaz tenliyim. Once kendi sacima golge yaptirdim sonra ust uste yaptira yaptirasac sariya dondu tamamen. O zamanlar cok heves etmistim ama sari sac cileli oluyor. Bir defa dipler uzadigi an siritiyor. Sonra soluk gosteriyor muaka makyaj istiyor makyaj yapinca da sac ile birlesince yasinizdan buyuk gorunuyorsunuz. Direkt sari yapmak yerine belki kademe kademe acabilirsiniz hem gozunuz alisir.

5 haziran 2018 14:43

3. Beğendiğim renkler genelde bal köpüğü gibi renkler çok da küllü değil ama yine de yüzüme gitmemesinden korkuyorum sevgili 1. Anonim.

Peki 2. Anonim Ne kadar zamanda dibiniz geliyordu? Dibe dokunmadan balyajlı kullandınız mı siz?

5 haziran 2018 14:58