yok kız valla değil :D
Yuzu cok guzel onun disinda konusmasini durusunu vs begenmiyorum
Ben bu kızı ilk çıktığı dönemden beri ara ara takip ederim başından sonuna kadar inanılmaz derece de samimiyetsiz geliyor. Bir ara kanalı hiç büyümüyordu, YouTube kanalını bi kaç kere kapattı geri geldi bi sitemler abuk subuk hareketler. Bobbi brownda çalışmaya başladıktan sonra makyaj alanında daha da geliştirdi kendini ama yüzü makyajı kaldıran bir yüz göz yapısı vs.. kendisine yaptığı makyajları çok başarılı Sezar'ın hakkı Sezar'a şimdi...
Gelelim diğer meseleye bana insanları kullanan biriymiş gibi bir izlenim veriyor. Bi dönem en yakınında olan kimse su an yanında değil. Herkes hatalı bi sen mi doğrusun sorusu geliyor insanın aklına
peki ben niye üşenmedim de bunları yazdım hiçbir fikrim yok .
Ben hiç seksi bulmuyorum süslü, yaptığı makyajlar güzel ama
Yüzü başka güzel makyajla da arşa çıkıyor hakikatten
Fakat seksilikiğe gelince vücudunu beğenmiyorum ben özellikle alt kısmı üstüne göre daha dar orantısız duruyor yani sırtı omuzları geniş kalçası dar
Manyak güzel olma potansiyeli varken o yüzle, nasıl kafaya koyup vücudunu da toparlamıyor anlamıyorum abi o kadar imkanın var git bi diyetisyene anlaş bi yemek şirketiyle porsiyonlarının hazır gelsin yap mis gibi sporunu bu kadar ya.
(Hormonal, hastalık vs bir sıkıntısı varsa da bilmiyorum tabi o zaman başka)