seboreik dermatiti olan süslüler memnun kaldığınız market şampuanı var mı?

sb. teşekkürler şimdiden.

1.  seboreik dermatitim mi var bilmiyorum fakat saç derim kuruyup kaşınıyor,kaşıdıkça da yara oluyordu.yaklaşık iki aydır bioblas zinc pyrithione kullanıyorum. kaşıntıyı alıyor,kuruluğunuda azalttı.

2 nisan 2020 02:51

2. Seboreik dermatitle adete bütünleşmiş biriyim. Denemediğim şampuan kalmadı. En son çareyi prozinc salicade şampuanda buldum. Haftada iki kez bunu kullanıyorum. Aşırı yağlı saç derim olduğu için dışarı çıkacağım zaman mutlaka saçlarımı yıkamam gerekiyor. Prozinc salicade kullanmadığım günler rossmannda satılan isana markasının papatyalı şampuanından memnun kalmıştım. Yalnız şöyle bir öneri verebilirim. İçeriğinde besleyici yağ olmamalı.  argan, hindistan cevizi vs. her türlü yağ olabilir bunlardan uzak dur. Saç bakımı yapmak için dahi böyle şeyler kullanma. Çünkü daha çok besliyor ve azdırıyormuş 😔 Tresen ırsırganlı şampuanı da deneyebilirsin. Umarım çare olur. Bu derdi çeken biliyor 😔

2 nisan 2020 03:03

3. Şu sıralar head and shoulders kadınlara özel kopma karşıtı şampuanını kullanıyorum. Aldığımdan beri 5. Kere kullanıyorum ve kesinlikle fark hissettim. Tamamen geçirmiyor asla ama beni çıldırtan kaşınmalar çok çok azaldı. Her saç derisine iyi gelir mi bilemeyeceğim.

2 nisan 2020 03:03

4. Ben de head And shoulders diyorum. Doktorun verdiği ketorali kullandım fakat ketorali bir süre düzenli kullanıp daha sonra yavaş yavaş azaltmanız gerekir. Düzenli kullanırken dermatitim geçmişti ama azaltma kısmına gelince olmadı maalesef. E bu şampuanı da sürekli düzenli kullanmak zararlı. Doktora da napayım diye sorduğumda head and shoulders ya da clear kullan demişti.

2 nisan 2020 03:19

5. süslü ben de head &shoulders diyecegim, limon ferahlığı gayet güzel bir şampuan

2 nisan 2020 04:10

6. Eşim otacı kepek şampuanı kullanıyo, rahatlattı saç diplerini.

2 nisan 2020 07:50

7. bana head & shoulders ve clear iyi geliyordu, son 4-5 seferdir bıttım sabununa geçtim oldukça memnunum hiç kaşınma vs. yok, sabuna geçmeyi düşünen olursa öneririm. bu arada benimkine doktor seboreik dermatitsin sen dememişti ama konazol vermişti ve kaşıntı, kabuklanma, yara gibi kepek vs. var yani ben de s.d. im büyük ihtimal. konazol kullanırken iyi geliyor ama sürekli değil çok kötü olduğunda kullanıyorum ayda bir iki kere falan.

2 nisan 2020 08:14

8. market şampuanları hep anı kurtardı, ne denersem deneyim çare bulamadım ve en son kabuklarım kaşınmaktan yaralara dönmeye başaldığında doktora gittim, vıchy dercos ile hayatım normele döndü... doktor sabun ya da şampuanın paraben silikon asla içermemeli çok fazla kimyasal içeren ürünlerden hep kaçınmalısın yoksa dermatitin tekrarlar demişti... pahalı bir şampuan olduğu için ben şöyle yapıyorum bir tane temiz içerikli katı sabun edindim, 3 günde bir vıchy dercos'u kullanıyorum, diğer günler katı sabunu, böylelikle 1 kutu ürün beni 4-5 ay götürüyor.

2 nisan 2020 09:40

9. kullanmadığım şey kalmadı. geçmiyor bu lanet olası şey. dönem dönem azalsa da asla bitmedi. doktorun verdikleri de bir iki hafta max rahatlattı sonra başa döndü.

yine de head and shoulders fena değil.

2 nisan 2020 09:47

10. a6, hangi sabunu kullanıyorsunuz acaba? ben de sabuna geçmeyi düşünüyorum da

2 nisan 2020 18:21