selin yağcıoğlu gizem sarı tekin tartışması?

süslüler bu iki isim biliyorsunuz çok yakın arkadaşlardı ama bi süre önce küstüler. şimdi yeniden tartışma çıkmış aralarında sanırım karşılıklı instadan laf sokuyorlar birbirlerine laşsşağd tamamen sıkıntıdan buna merak saldım sebebi ne acaba biraz influencer dedikodusu yapalım 😬

1. ben de merak ettim açıkçası, takipp

28 aralık 2020 00:13

2. hiç bir şey anlamadım dediklerinden karşılıklı şöyle bir kavga etseler daha rahatlasalar storyden laf sokmak kadar ezikçe bir şey yok bide paragraf dizmişler selin sever gerçi paragraf dizip insanlara laf sokmayı hayret sana anlatıklarımı baskasından duydum mahkemede görüşürüz demedi gizeme hshshh

alanın fezilerle videosunu izleyen var mı ya onunla ilgili başlık bulamadım ahmet sibil falan umrumda değil orda bitek düğün hediyesi olan rolexi hala takmasına şaşırdım... yani rolexi tabiki takarsın da süslüler evli değilim çevremde öyle düğün hediyesi olarak rolex alıp geri vermeyen olmadı nasıl işliyor bilmiyorum hshsh

28 aralık 2020 00:17

3. yaa görmedim o soruyu bakayım bi. selin benim takip ettiğim veya bana bişey katabilecek bi inf değil aynı şekilde gizem de öyle. işleri güçleri show, tıklanma, para. çoğu inf öyle ama ne bileyim bi yönü insanı çekiyor takipliyorsun bunların ikisinde de o olay yok benim için :D ama şöyle bi bakındım selin hakkında yazılanlara sanırım kendisi hiç göründüğü gibi olmayan ve her arkadaşlığı hüsranla sonuçlanan biriymiş o nedenle bu olayda da haksız olması yüksek ihtimal gibi. tabi bunlar dışında boşanma sürecinde sanırım belki kişisel şeylerini paylaştığı gizem arkasından olayı insanlara yaymıştır. ay çok ilginç dünyalar ya neyse ikisi de amacına ulaşıyor bence şuan reklamın iyisi kötüsü olmaz gnfkgfmkf bize yorumlamak merak etmek kalıyor

28 aralık 2020 00:24

4. danla bazı şeyleri uydurduğunu söylemişti videolarda süslüm ya o da yapmasın yok shhshs kimsenin ismini vermiyor o veremez zaten arda izin vermez.kerimcan olayında bile tak tak kerimcan anlattı her şeyi danladan bir yorum bile duymadık.. o anca kadınlara enes batura sallasın sshshhs

28 aralık 2020 00:33

5. videoyu izlemedim de ala ayrılık sebebi olarak çok çalışmasını ilişkiye vakit ayıramamayı vs göstermemiş miydi? Şimdi Sibil ne alaka? öf bu kızı da sevmiyorum ya ayrılığını bile youtube videosu çekip anlatan üstüne reklam alan biri yani xd

28 aralık 2020 00:36

6. Çocuk sahibi iki kadın zamanında arkadaşlık etmişler anlaşamamışlar ve bitmiş arkadaşlıkları şimdi bunun üstüne biri instagram üzerinden birşey paylaşıyor diğeri ona cevap başka birşey paylaşıyor bence hiç gerek yok.Onun yerine ararsın telefonla konuşursun ve bu tarz şeylere gerek yok birbirimizin adını geçirmeyelim dersin biter.

28 aralık 2020 02:21

7. Ay ben de burada görmüştüm yanlış hatırlamıyorsam selin bi story paylaşmıştı doğum gününde en zor günümde yanımda olanlara hatta olmayanlara da teşekkür edetim gibilerinden, sonra gizem de ona karşılık olarak herkesin her duygusunu anlamak zorunda değilsin, onlardan sen sorumlu değilsin anlamına gelen bir başka story paylaşmıştı. Yani benim anladığım kadarıyla selin boşanırken gizem ona o kadar da çok destek olmamış hatta onu yalnız bırakmış.

28 aralık 2020 05:18

8. İkisini de yakından tanıyan görüşen biri olmadığımız için kim ne bilemeyiz. bana gizem daha haklıymış ginigeliyor. Selin gönderme falan çok sık yapıyor bir şeye, birilerine ya hiç şaşırmadım o yüzden.

28 aralık 2020 10:10

9. Shshsh ala gene reklam yapacak bişey bulmuş. Hep ala haklıdır herkes onu uzer falan. sibil falan bunu takmıyor bu hala prim derdinde. Lol

28 aralık 2020 13:06

10. Ayrıca ben selini daha haklı buluyorum. Zor bir süreç yaşadı kızı 1 yaşındayken boşanma aşamasına geldi , destek beklemesi doğal. Bide eski eşinin seline sürekli laf sokması vae tabi.

28 aralık 2020 13:08