sephora doğum günü hediyesi olayı nedir ve ne hediye ediliyor? sephoradan alışveriş yapıyorum ve bana ekstradan hediye mi veriliyor?

1. Alışveriş yapmadan da veriliyor. Bana geçen sene 2 tane kağıt maske ve makyaj temizleyicisi vermişlerdi. Ama vermemek için baya direndiler, kalmadı elimizde falan diye. :)

25 ocak 2020 02:10

2. Eylulde bana benefit kas alimi veya tekli sephora maske secenegi vermislerdi suslu. Alisveris yapmana gerek yok kasaya gidip soylemen yeterli

25 ocak 2020 02:21

3. Doğum gününün olduğu ayda isteyebiliyorsun. Hediyeni almadı isen geçtıkten sonra da alabiliyorsun. Eskiden daha güzel ürünler veriliyordu. Allık kontur seti vermişlerdi bir sene. Şimdi nemlendirici kağıt maske, kil maskesi tarzında sephora markasına ait tek kullanımlık ürünler veriliyor. Ancak markanın ürünlerini denemek amaçlı iyi oluyor. Ben kil maskesini bu sayede keşfetmiştim.

25 ocak 2020 02:41

4. Teşekkür ederim kızlarr

25 ocak 2020 02:46

5. anonim 2 bana ekim'de her ikisini birlikte verdiler. maskeyi aldım, zamanım yok diyerek kaş alımını kabul etmedim hatta kasadaki kız sonra alamazsınız bir daha diye ısrar bile etmişti.

25 ocak 2020 10:27