set üstü (tezgah üstü) ocak öneri ?

merhaba süslüler, eylül ayında evleneceğim, tuttuğumuz evde ocak tezgahın üstüne konulacak, gazlı olarak. acaba önereceğiz ocak markası modeli vs var mı? fiyatlar inanılmaz artmış, cam ocakları çok beğendim ama hangi markanınkine baksam şikayet varda hakkında bir sürü şikayet var camlarının patladığına dair. klasik eski modellerinden almak daha mı mantıklı acaba? önerisi olan varsa ve paylaşırsa çok sevinirim.

1. süslüm biz altustan aldık. cam ocak, doğalgazlı. Fırıı da ankastre henüz alalı 4 ay oldu. Bir şikayetim yok. Servisi Arçelik gelip kuruyorlar ve arçelik garantisinde benzer ürünü arçelikte 5000 'di fırın ve davlumbaz dahil, altustan 3500'e aldık. Satan kişi arçelik de satmasına rağmen, tek fark marka adı dedi. Hatta servis de aynısını söyledi.

24 temmuz 2019 13:50

2. tabii gri alma bence de. siyah da alma. zaten cam ocaklarda hep beyaz pahalıdır çünkü çizilmeleri göstermiyor. öbürleri hemen çizik içinde kalıyor. bir de her daim cam temizleyici ile temizlemek önemli.

24 temmuz 2019 13:51

3. çok teşekkür ederim yanıtlarınız için. gri almayı düşünüyordum :( bulaşık makinesinin üstündeki tezgaha koyacağım o griyken ocakta gri olsun bari dedim, termikel almayacağım tek emin olduğum şey o, çünkü ablamda var ve çok uzun süre pişiriyor yemekler. Altusa bakayım bir.

24 temmuz 2019 14:03

4. bende sanırım şu attığınız (link: https://www.arcelik.com.tr/set-ustu-ocak/sto-812-dge-set-ustu-ocak model)den alacağım süslüm, en kullanışlıları bu gibi. altus ve arçeliğe bakayım. bu gride su lekesi falan olmuyor değil mi?

24 temmuz 2019 14:18

5. Biz de kirada olduğumuz için set üstü almak zorunda kalmıştık, kumtel markası, bir sorun yaşamadık 4 senedir kullanıyoruz. Bir daha taşındığımızda muhtemelen ankastreli bir ev olacağını umut ederek çok para vermek istememiştik, o yüzden kumtel almıştık. Siyah bizimki, o zaman grisi yoktu veya kalmamıştı çünkü ben de gri istiyordum. Biraz renk uyumsuzluğu oldu ama göz alıştı mecburen. :) Allah mesut etsin şimdiden.

24 temmuz 2019 14:24

6. çok teşekkür ederim, aynı şekilde bende kiracı olduğumuzdan dolayı çok para vermek istemiyorum.

24 temmuz 2019 14:25

7. çook teşekkür ederim hepinize.

24 temmuz 2019 14:30