sevdiğiniz ve sevildiğiniz halde birinden ayrıldınız mı?

ilişkimde sevgi konusunda bir eksiklik yok ama anlaşma konusunda büyük sorunlar yaşıyoruz. ikimizin olaylara bakışı, ilişkiye bakışı, sevgi gösterme biçimleri ayrışıyor. bu yüzden de sık sık sorunlar yaşıyoruz. ayrılmayı düşünüyorum yapamıyorum. hep başa dönüyoruz. sevgi yetmiyor gibi geliyor bazı şeyler için. sizce ne yapmalıyım? daha önce böyle bir tecrübesi olan, ayrıldım ve çok rahat ettim ya da devam ettim ilişkimi kurtardım diyen var mı?

1. Sevgi zamanla o kadar yıpranıyor o kadar hırpalanıyor ki sevdiğini bile unutuyorsun. Çok seviyorduk  birbirimizden ayrılmayı düşününce bile daha sıkı sarılıyorduk ama hayata bakışımız, yaşam tarzlarımız yüzünden kedi köpek gibi olmuştuk. İlk zamanlar dayatma yoktu idare ediliyordu. İş ciddiye binip ailelerle tanışılınca çatışma büyüdü ve artık sevgi mevgi görmedi gözüm. Evet sevgi önemli ama mantık yoksa sevgi tükeniyor.

19 ekim 2021 06:42

2. Sevgi her zaman yeterli olmuyor. Karşılıklı güven, anlaşabilmek, halden anlamak, alttan alabilmek bunlar yoksa sevginin de bir snlamı kalmıyor. İnsan bir kere sevicek diye de birşey yok saplanıp o kişiye kalmaktansa ileri bakmak her zaman daha iyidir. Ben öyle yaptım ve pişman değilim

19 ekim 2021 08:45

3. Ben de hep bunun ikimize de daha çok zarar verdiğini düşünüyorum bu yüzden bitirmem gerekiyor. Ya pişman olursam ya bir daha öyle sevilemezsem korkusu ağır basıyor bitiremiyorum :(

19 ekim 2021 09:09

4. Sevgiden ziyade cinsel hayatınızın iyi olduğu vibeı aldım. Sevgi karın doyurmuyo bana seks verin arkadaşlar ahahahha

19 ekim 2021 10:27

5. Birini sevmeyi sevmek ile karşındaki insanı sevmek arasında fark var arkadaşlar.hayat görüşü sevgi biçimi farklı olduğu halde birini sevmeye ne tür bir sevgi denebilir bir düşünün derim.Genelde sevmek için birini seçince böyle oluyor kanaatine vardığım için böyle söylüyorum.

19 ekim 2021 11:53

6. Deli gibi sevip sevildigim ama bircok konuda anlasamadigim 4 yıllık bir iliskim vardi. Evet 4 yil sürdü cunku ne birlikte yapabiliyoduk ne de ayrı. 6 ay önce tamamen bitti. Çok özlüyorum, bir kere sarilmak icin dünyalari veririm ama asla yazmayacagim. Cünkü en azindan kafam rahat.

19 ekim 2021 13:44

7. A5, ben de bunu sıklıkla düşünüyorum aslında. Ben onu mu seviyorum yoksa onu sevmeyi mi seviyorum diye. Ayrıldığımız saçma sapan olaylarda bile ondan soğumadım. Ailem, arkadaşlarım biraz biraz kendime getirdi mantıklı düşünmemi sağladı gibi. Ya da geçmişte daha iyi anlaştığım, ilişki aşamasına gelmemiş insanlarla olsaydım nasıl olurduk acaba diye düşünüyorum istemsizce. Bu yüzden de sanki onu sevmeyi seviyorum gibi geliyor. kendimi kötü hissediyorum neden bu ilişkiyi devam ettirmeye uğraşıyorum acaba

19 ekim 2021 14:19

8. A6, peki başkalarıyla görüşebiliyor musun? Ya da başkalarıyla da mutlu olabilirim, atlatabilirim hissi var mı içinde? Yoksa unutamayacağım, o başkalarıyla olsa kahrolurum diye düşünüyor musun? Ben bunlardan korkuyorum açıkçası. Bitiremiyorum bu sebeplerle

19 ekim 2021 14:22

9. A4 evet o da kötü değil ama benim için ilişkiye devam için gerekenler arasında son sıralarda geliyor

19 ekim 2021 14:25

10. Eğer bitirirsem onu hiç sevmediğimi, bizi kolayca bitirdiğimi düşünecekmiş ömrü boyunca. Seni hiç iyi anmayacağım, beni hiç sevmemiş, aklında başkası var diye düşüneceğim diyor. Ama bunların hiçbiri doğru değil. Ben bir gün bitsek bile birbirimizi iyi analım, ikimiz de çok sevdik diyelim isterdim. Bir de bu boyutu var. Ne yapacağım ben?

19 ekim 2021 15:43