sevgili olacağınız kişinin cinsellik geçmişini umursar mısınız? evetse neden, hayırsa neden?

mesela çok fazla tek gecelik ilişki yaşamış olması sizi rahatsız eder mi? ya da çok az cinsellik yaşamış olması veya bakir olması sizi rahatsız eder mi? örnekler çoğalabilir

1. Ben hiçbir şekilde umursamam. Sebebi belli yani benden önce ne yaptığı veya ne yapmadığı beni ilgilendirmez.

3 haziran 2023 17:53

2. Sevgilisi dışında iliski yasamis olması beni rahatsız eder.ons veya fb fark etmez hosuma gitmez.

3 haziran 2023 17:57

3. kadınları rahatsız etmiyor nedense aynı soruyu erkeklere sorun.

3 haziran 2023 17:58

4. Para karşılığı ilişki yaşamış biriyle ilişki kurmam. Bunun dışında umrumda olmaz.

3 haziran 2023 18:54

5. Aldatma kırmızı çizgimdir, başkasına yapan bana da yapar. Gerisi umrumda olmaz.

3 haziran 2023 18:56

6. Para karşı ilişkiyi keko buluyorum, kişinin zihniyetini ele veriyor. Grup seks yapmışsa olmaz, çok cinsellik için yaşıyorum havası veriyor.

3 haziran 2023 18:56

7. Tek gecelik veya fb gibi ilişkiler yaşamış olmasını, parayla ilişkiye girmiş olmasını (gizlinot: Özellikle bu bana aşırı ters) vs istemem. Yapana saygı duyarım ama ben tercih etmem

3 haziran 2023 19:29

8. Parayla iliski asla, cinselliği satin alinabilen bir sey olarak gören insanla ortak noktam yok

Bir de çok insanla ilişki yaşamış birini asla istemem. Kriteri yok, önüne gelenle yatan abaza/amci gibi geliyor

3 haziran 2023 19:30

9. parayla ilişkiyi bende kabul edemezdim ama ons fb falan takmam. karşımdaki kişinin de takmamasını isterim. bekaret takıntısı olan birisiyle beraber olmuyorum zaten. rahat erkek severim. biraz da gavat olacak. mesela bana aşkım senin götün çok güzel sana tayt çok yakışıyor diyecek.

3 haziran 2023 19:36

10. Evet çünkü beni eski sevgilileriyle kıyaslayıp performansınımın kötü olduğunu anlamasını istemiyorum. Eski erkek arkadaşım performansımın kötü olduğunu, yeterince tecrübeli olmadığımı söylemişti çünkü

3 haziran 2023 20:46