sevgiliden ayrılamamak, ayrılmayı becerememek?

marhaba süslüler, sevgilimle üç yıllık bir ilişkimiz var ve üniversiteye başladığımdan beri devam ediyor. ben en başında kendisiyle olmaktan zevk aldığım için sevgili olmuştum ama üniversitenin en başından beri biriyle sevgili olmak hiç istemiyordum, geldiğim nokta bu. sevgilimden ayrılamıyorum, çünkü o hiç ayrılalım istemiyor. benim girişimlerim oldu, sürekli ayrılmak istediğimi belirttiğim bir dönem de oldu, fiziksel olarak aldatmasam da burda bir çoğunuzun aldatma olarak karşılayacağı şeyler yapıp bunu kendisine söylediğim de oldu, sonuç olarak benden asla ayrılmak istemiyor. aynı zamanda bende de bensiz napıcak, yaşayamaz, bensiz mutsuz mutsuz yaşar, mutsuz olmasını istemiyorum o zaman ayrılamam mantığı oluşturdu. şu an her ne kadar memnun, ilişkimde rahat da olsam bu ilişki bana sağlıklı ve birlikte sonuna kadar gidebileceğimiz bir ilişki gibi gelmiyor. aynı zamanda vicdan azabı yapıp ayrılamıyorum. sizce ne yapmalıyım? cumartesi sabahında umarım birileri okur

1. daha önce burada yazmıştım ama yine yazayım. 7 senelik ilişkimde zaman zaman ben de dediğiniz gibi ayrılmak istediğimde "hayır bu iki kişinin vereceği bir karar, ben ayrılmak istemiyorum." diyip ayrılamayacağımı söylüyordu. ben de saf gibi "haklı galiba yaa" falan diyip konuyu kapatıyordum.

ama sonra noldu? beyimiz büyüdü koca adam oldu ve ilişkinin yürümediğine ve ayrılmak istediğine karar verdi. bana açıklarken de " e bu sefer ben ayrılmak istemiyorum, ne olucak şimdi?" dediğimde "kusura bakma bu bir ilişkiyse ve ben istemiyorsam sen tek taraflı yaşayamazsın ki?" diyip ayrıldı ben şok :d

bu acı tecrübem de bana ders oldu ne kimseye acırım ne de başkasını düşünürüm bundan sonra. kimse itiraf etmek istemese de insanlar kendilerini tatmin etmek için ilişki yaşıyor artık ve o bittiğinde kimsenim gözünün yaşına bakmıyor. merhametli olmayın, değmiyor.

21 aralık 2019 09:28

2. Süslü haklısın ayrılmam gerekiyor ama o bana bu kadar iyi davranırken, kötülükleri hep ben yapmışken kendimi o mentaliteye eriştirmem çok zor oluyor, benden ayrılabilmesi çok çok uzak bi ihtimal gibi şu an. Ben de kendimi tutamayıp bi noktada yumuşuyorum. Çok iradesizim

21 aralık 2019 09:57

3. Süslüm 4 yıllık ilişkim vardı hiiç aşık değildim başta +hiiç evlenmek istemiyordum. Defalarca ayrılmaya çalıştım sensiz yaşayamam dedi kaldım. Zamanla ben de aşık oldum. Evlenme teklifi etti kabul ettim. Babasına su verdikten sonra geri geri yürümedim odadan çıkarken diye babası ayrıl dedi evlenmeden önce benden ayrıldı. Salak gibi giden yıllarımla kaldım. Ayrılmadan çok değil 3 ay evvel ben olmazsam yaşayamayacağını söylüyordu. Azıcık kendini seviyorsan ayrıl.

21 aralık 2019 10:08

4. A3 iyi ki kurtulmuşsunuz sevindim sizin adınıza. Benimki de bi noktada biticek çok geç olmasın diye uğraşmalıyım sanırım

21 aralık 2019 10:28

5. anonim 3, bir çerkez(gizlinot: isteyen çerkes desin lütfen) olarak, verilmiş sadakanız varmış diyorum, kalbiniz çok kırılmıştır eminim ama o kadar geriden yaşayan bir ailenin içinde barınamaz, evlenseniz de mutlu olamazdınız.

21 aralık 2019 10:39

6. anonim 8 gerçekten teşekkür ederim yorumunuz için, tamamen aynı durumdayım. şu an ayrılmak istediğim bir noktada değilim, ama zorundayım sanırım. yorumunuz bana cesaret verdi gerçekten hep böyle oluyor. lisedeki eski sevgilim de bu şekildeydi sonunda bir gün dayanamayıp her yerden engelleyerek kurtulabilmiştim, hala sürekli peşimden koşmuştu ama artık onu gerçekten hiç istemediğimden umrumda olmamıştı. en yakın zamanda konuşacağım

21 aralık 2019 14:13