sevgililer gününde sana hediye almak yerine annesine alması?
güzel gittiğini düşündüğüm bir ilişki içerisindeyim ama bugün inanılmaz alındım.dün yüz yüze görüştük(uzak mesafe ilişkisi) geldi falan ben çok mutlu oldum ama sevgililer günü için falan gelmedi yani uzun zamandır görüşmüyoruz diye .geldi hediye falan almamıştı yemin ederim bende o an alınmamıştım mutluydum.o kadar uçakla gitti-geldi çok masraflı dedim.hatta masraf yükü çok olmasın diye bi miktar parada verdim.elimden geldiğince yükü azalsın diyr(bunları diyorum çünkü sen ne yaptın maddiyatçı diyenler olabilir diye)neden verdin falan demişti rahatsız oluyorum öyle dedim.buluştuk yemek yedik ödemek istedi ben gene izin vermedim yani diyorum parası yoktur falan üzülüyorum.neyse yolda geçerken şey dedim şakayla karışık bak şu yerdeki belediye çiçeklerine insan koparır hani çiçeğim güldü falan konu kapandı.
uzatmadım bi ara yolda haritalara bakıyordu konum için arkamızda çiçekçi abla vardı ben oraya baktım ister istemez o farketmiyor sandım.hemen kafamı çevirdim geri o da döndü göz ucuyla baktı ama hiç olmamış gibi davrandı ben bir şey demedim.hatta yolda çok üzüldüm parası yoktu demek ki neden baktı ki belki o da almak istedi bi ton küfür ettim kendime.
bugün sabah oldu özledim şimdiden falan dedi çok mutluydum dünden dolayı.sevgililer günümüz kutlu olsun bile demedi ben bir şey demedim işi çok yoğun kesin tarihi bile bilmiyodur dedim hem sevgililer günü benim için önemli olmadı yarın tanışma yıl dönümümüz diye hiç bir zaman öyle anlam yüklemedim.belki rahatsız olur kutlarsam hediye beklerim ister istemez öyle sanır diye düşündüm.bu sırada annem yakın arkadaşlarım sordu onu savundum o kadar geldi dünya para uçak bileti falan arkadaşım bahane istese bi çikolata alır gene verirdi dedi.
her neyse olaya geçeyim az önce şey yazdı yeni sevgili yaptım bak çiçekte aldım diyip arkadaşıyla fotoğraf atmış bende sandım bana aldı yollayacak ya da belki kuzeni sevgilisine almıştır.güldüm sizi gidi çifte kumrular bana belediyeden bile çalmadın bak alındım dedim gülerek.anneme aldım o da annesine aldı dedi.bende iyi yapmışsın dedim.bekle dönücem sana yazdı görüldü de bıraktım.ne bileyim süslüler benim mi alınganlığım tuttu anlamadım biraz ağladım regl yaklaştı diye duygusallığım biraz var.annesine almasına alınmadım hatta hep ben ona derim annene de al falan ama ben o kadar parası yok falan diyorum hiç sorun değilmiş gibi davranıyorum elimden geldiğince iyi davranmaya çalışıyorum ama bi çiçek almak zor mu belli parası var.onu geçtim dün ki bu konuşmadan sonra bunu bana atması hiç mi düşünmüyor dün dediğimim yemin ederim ki parktan bi çiçek çalıp getirse dün çok mutlu olurdum maddiyat kısmı hiç sorun değil benim için.yarın tanışma yıl dönümümüz eminim ki bir şey yapmayacak ben ona hediye almıştım hatta gezerken aldığım hediyeyi mağazada farkedince aa ben aldım bunu almıştım dedim ona denk gelince yani biliyordu da ona rağmen annesine alması ben mi çok kötü bir insanım alınasım mı tuttu?size yapılsa bu durum tavrınız ne olurdu?