sevgilim 1.83 ben 1.60 sizce çok fark var mı ya kardeşi benim icin arkamdan  sevgilime  kız senden  kısa demiş :(?

ben kardeşiyle tanıştım birkaç gün sonra sevgilime sordum görüşleri nasıldı benim hakkımda ne dedi diye . yakışıyorsunuz ama kız senden kısa demiş :( boy takıntısı var zaten sevgilim üzüleceğimi bilse asla söylemezdi . kardeşim kötü anlamda söylemedi ben seni böyle çok beğeniyorum diyor . sizce çok mu fark var zayıf biri bende zayıfım görüntü olarak

1. çocuğu gibi durmuyorsan sıkıntı yok. yaşlar kaç?

20 ekim 2024 23:25

2. Oğlandan uzun mu olacakmışsın nasıl bir tespit o. Görümce galiba.

20 ekim 2024 23:27

3. Eşim 187 ben 161. Neden takılayım ki aksine seviyorum.

20 ekim 2024 23:27

4. Suslucum bunlar çok kişisel şeyler kötü bir yorum olarak almamak lazım ama sevgilinizin bunu iletmesi sıkıntı. Neden kişisel diyorum mesela benim boyum 1.72 ve benden çok uzun erkek sevmiyorum nitekim eşimi de oyle seçtim. bu yuzden mesela 23 cm benim için çok, çok ufak kalindigini düşünüyorum. Ama en yakın arkadaşım 1.60 ve 1.80 ve üstü adam seviyor. O yüzden yakistik mi diye hiç sormuyor bana boy olarak cunku bence yakismiyor sbsjsj ama ben de hic boy hakkında yorum yapmıyorum, yüz güzelliği, efendilik vs hakkında yorum yapıyorum. Diyecegim o ki sizin neyi beğendiğiniz onemli.

20 ekim 2024 23:30

5. Kısa boylular hep uzun erkeklerle oluyo zaten süslü bence bizde olmayan sey daha cekici geliyor.

20 ekim 2024 23:51

6. Farkındaysanız hep pigmelerin uzun boy takıntısı var. 1.70 üstü bizler karaktere bakıyoruz

21 ekim 2024 00:22

7. 180 boy cok uzun degil ve 160 da 180 e gore cok cok kisa degil.

21 ekim 2024 00:29

8. Kız senden kısa mı ohaaa siz hiç görmediniz tabi kim uzun kim kısa dimiii ✨✨göözlemm✨ waw....

Abi. 1.85 eşi 1.50 ben 1.70im eşim 1.78 hayatlarımız olan akışında gidiyor ss boyun ilişkideki önemi sondan beş falandır herhalde ya düşündüğüne değmez

21 ekim 2024 00:39

9. Kocam 1.85 ben 1.60 gayet de iyi duruyoruz o yüzden eat your heart out a6 💅🏻

21 ekim 2024 00:43

10. kardesinin kiz senden kisa demesi cok sacma. zaten cogu kadin erkeklerden kisa yani? hadi onu gectim sevgilin neden bunu sana iletiyor? ''seni begendiler zaten bisey deseler umrumda olmaz ben seni seviyorum. kimin ne dediginin bi onemi yok'' diyip gecebilirdi. ne diye senin icin kisa dedigini soyluyor sevgilin de bi tuhaf bence.

21 ekim 2024 01:13