yeni
popüler
    sorular içinde ara
    yeni soru sor
    son sorular
    son cevaplar
    kategoriler
    • süslü
    • moda alışveriş
    • kuaför & güzellik merkezi
    • sağlık
    • spor
    • gönül işleri
    • aile arkadaş ilişkileri
    • cinsellik
    • eğitim & kariyer
    • seyahat
    • pet
    • sanat
    • bürokrasi
    • diğer
    20 yanıt
    • linki kopyala
    • şikayet et

    sevgilim annesiyle telefon konuşmam?

    süslüler sevgilimin ilk etapta annesiyle telefonda konuşup tanışalım diye plan yaptık. ancak ben daha önce de telfnda konuştuklarını duymuştum kadın avaz avaz bağırıyordu net duyuyordum yanındayken yani  bugün telefonu elime verdi kadın bir anda cırlayarak ne yaptımı sorunca irkilip telefonu uzaklaştırdım o arada sevgilim tam karşımda ve bana bakıyordu direkt telefonu eline aldı anne sonra konuşalım metroya gircez diyip kapattı  ama bana öyle bir bakıyor ki öldürecek gibi, daha öncede yanımızda kafede oturuan bir kadın vardı sesi aynı böyleydi, ve bağıra bağıra konuşuyordu bende o zaman kadına laf etmiştim, başım ağrıdı ya kalkalım demiştim. kalktık, sinirli sinirli yürüyor noldu dedim sanane kadının sesinden diyor, ne demek sanane kadın ciyaklıyor ya hem ses tonu kötü hem ciyaklıyor tahammül etmek zorunda mıyım demiştim, sinirli durdu surat astı ama konu hakkında başka bir şey dememişti bugün annesi de aynı şekilde konuşuyormuş meğerse o günkü durumu anladım ben, ama işte rezilde oldum bir anda kulağımın dibinde bağırınca telefonu irkilip çektim yine aynı şekilde sinirli sinirli yürüdü, bende sinirlenip eve geldim, bu saate kadar hiç mesaj atmadım o da atmadı, şimdi iyice sinirlendim, annesinin yüksek perdeden bağırdığını biliyor ya bugüne kadar hiç mi uyarmadı? neden uyaramıcak kadar tırstı? aklımda deli sorular, nişanlanmak için zaten annelerle önce telefonda selamlaşalım dedik ama ben şimdi aklımda başka sorular oluştu  benim irkilmem refkleksti de telefonu elimden çekip alması kapatması fln neydi? komplekse mi kapıldı? annesini hiç uyarmayıp neden etrafı suçluyor mesela?  benim annem böyle yapsa ben anneme güzelce söylerim  farkında olsaydım, dalga geçmelik bir durumda yok bu neydi yani?

    1. Bırak her şeyi de bi daha sakın telefonda konuşmayı kabul etme evlilik vs yollarına girmeden şundan da ayrıl 

    23 ocak 01:47

    2. son paragrafta art arda sıraladığın sorulan hiçbiri bizim bilebileceğimiz şeyler değil niye sevgilinle konuşmadın ki? 

    bu arada sadece olayı yorumlayacak olursak adamın telefonu aniden elinden çekmesi salakça olmuş ama senin de müstakbel kayınvaliden hattın diğer ucunda konuşurken sevgilinin görebileceği şekilde telefonu kulağından çekip yüzünü buruşturman en az o kadar salakça. yüksek sesten ben de hoşlanmam da kadının telefondan gelen sesi en fazla ne kadar yüksek olabilir allah aşkına, niye hoparlöre vuvuzela mı dayamış gibi tepki verdin? 

    23 ocak 01:49

    3. Sesi kısmak aklınıza gelmedi mi arama yapmadan önce. Yüksek sesli konuştuğunu biliyormuşsunuz sonuçta.

    23 ocak 02:02


    4. Bi anneme "cırlıyor" falan diyip, bana da "ananı uyar" falan dese ağzına s*çarım.

    23 ocak 02:25

    5. üslubun korkunç, haklı bile olsan korkunç. Cırlamak filan ne biçim konuşuyorsun? Kadının belki kulaklarında problem var ve yüksek sesli konuşuyor ya da cahilliğinden öyle görmüş olmasından bilmiyorum ama senin üslubun çok itici. Sevgilin de sana katlanamıyor bu yüzden, umarım ayrılır. Sen de insan ilişkileri konusunda biraz kendini geliştirmen gerektiğini anlarsın.

    23 ocak 03:07

    6. Troll 

    23 ocak 03:14

    7. anneciden olmus mu simdiye kadar? olmamis. ayril gec. sorun annesinin sesini kompleks yapan kisinin sana ileride yasatacaklari.

    23 ocak 06:46


    8. ay bu ne be bi de ayril demissiniz, bence cocuk senden ayrilsin hemen. yazdiklarindan asiri katlanilmaz ve kompleksli biri olanin sen oldugu anlasiliyor. biri karsimda telefonu annemle konusmasi icin verdigimde bu tavirlari sergilese son gorusmemiz olur. ne kizim bu boyle ustten ustten bakmalar. ayyy cok varos geldin gozume gercekten defol git.

    23 ocak 07:13

    9. Prensessin sen galiba azıcık yüksek sesten hemen rahatsız olmuşsun. Türkiye'de yaşıyorsun kızım sen neden bahsediyorsun "irkilmek" falan? Kime ne anlatıyorsun? Ne çekilmez insanlar var ya

    23 ocak 07:57

    10. Sevgilin yahudi bir astoronot mu?

    23 ocak 09:06