sevgilim askere gidecek ben mi cok abartiyorum moralimi bozuyorum?

selam susluler,derdimi paylasacak hic arkadasim yok ben de buraya yazayim paylasayim dedim.sevgilim iki haftaya askere gidecek 6 ay.ben simdiden cok uzulmeye basladim hatta o kadar ki midem yanacak kadar.ne yapacağım nasil gececek deneyimleriniz var mi gercekten çok yipratacagim kendimi ve korkuyorum da.

1. süslüm tabiki özlersin ama bence biraz abartıyorsun. bağımlı hissediyorsun anladığım kadarıyla arkadaşımda yok diyorsun belli ki sevgilinle aynı zamanda yakın birer arkadaşsınız ama bu süreçte kendine yönelip bireysel bi alan yaratman senin yararına olabilir.ayrıca 6 ay dediğn ne ki hemencik geçer hemde ilişkiniz güçlenir bu süreçten sonra bana göre

11 şubat 2020 20:54

2. Evet, güvene dayalı bir ilişkiniz varsa su gibi akar. 3 ay sonra bi 10 gün izin alır hasret gidermiş olursunuz

11 şubat 2020 21:09

3. Askere gidecek olan o. Bırak da o üzülsün. Rahat yatağında Piremseslik yapma. Adam 20 kilo çantayla dağa çıkacak.

11 şubat 2020 21:16

4. A5 e katılıyorum. Bu askerde yarim var, üzüntüden ince hastalığa yakalanıcam duygusallığı eskilerde kaldı.

11 şubat 2020 21:20

5. Benim erkek arkadaşım Istanbul'da askerlik yaptı. Gayet garsonluk falan yaparak bitirdi askerliği. 20 kiloluk çantayla dağa falan çıkmıyor herkes yani. Her gün çarşı izni vs vardı 4 saatlik mesela. Şimdiden sıkıntıya sokmayın kendinizi, düşündüğünüzden daha kolay olabilir her şey.

11 şubat 2020 21:38

6. Benimkide askerde 3.5 ay kaldı zaman geciyor bir sekilde ilk basta bizde etkilenmistik ama beklemekten sabretmekten baska yapacak bir sey yok..

12 şubat 2020 16:23