sevgilim bedelli askerlik yaparken?

merhaba susluler. yakini gitmis olan varsa diye sormak istedim. firsat buldukca o yazar diye dusunup yazmamali miyim? ondan mi beklemeliyim yazmasini? telefon kullanma durumlari nasil oluyor. bilgisi olan ?

1. Tuşlu telefon kullanıyorlar kendi hattını bi şekilde soksun içeriye akşam 6dan sonra gayet konuşur mesajlaşırsınız yani ama gün içinde işleri oluyor içtima falan yine de konuşuluyor öyle gittiği yere bağlı biraz da tabi ki Kütahya'da böyleydi

12 mart 2022 14:17

2. Sana ne a2. Her duruma cosmaya yer aramayin. He cok endiselendim uyuyamiycam geceleri.

12 mart 2022 15:30

3. benim eşim tuşlu telefon almıştı yanına, kendi hattını kullandı. işi olmadığı her an yazabiliyordu akşamları da rahat rahat arıyordu. kütahya'daydı o da.

12 mart 2022 17:42

4. ben canım istedikçe, aklıma bir şey geldikçe şak şak yazıyorum günlük hayattaki gibi. pek aramıyorum çünkü müsait olduğu an onlar arıyor yazıyorlar zaten seninki de öyle yapar.

telefon konusunda en sıkıntılı şey şarjmış. çünkü gündüz öyle şarja takıp ortada bırakamıyormuşsun. bilgilerim bu kadar sjsjjms

13 mart 2022 11:07