sevgilim beni meraktan kudursun istiyorum?

mükemmel giden bir yıldan sonra son bir kaç aydır onun sürekli bahaneler ürettiği benimse oldurmak için çabaladığım bir ilişkiydi. beni terketti ve terkettikten yaklaşık bi kaç hafta sonra geri geldi. tersledim. şimdi gördüm ki her yerden engellenmişim. o kadar mutsuzum ki. umutlanmıştım değerimi anladı sanmıştım. mutsuzluktan yok olmak istiyorum. bir tarafım yok ol tüm hesaplarını kapat diyor hiç bi haber alamasın. diğer tarafımsa tam aksini söylüyor. ne yapmalıyım?

1. Yok olma tabii ki en iyi intikam hayatını yaşamaktır. Hatta kendi hayatına öyle bir önem ver ki kendisinin hayatında hiç yer kaplamadığını göster ona.

18 mayıs 2021 21:07

2. sevgilin değil önce bunu kabul et hayatına ona göre yön ver. hiçbi şey yapma farkında bile olmadığını düşünsün iletişime geçerse asla konuşma, tersleme. Bu tarz tipler sadece yok sayılınca üzülürler geri dönmesinin sebebi de bu, tepki verecek misin onu görmek. Yani çok ümidim yok, yine yazsa yine cevap verirsin gibi ama inan dediğimi yaparsan sen yoluna devam edersin zaten onun da ne durumda olduğu umrunda olmaz bi yerdden sonra

18 mayıs 2021 21:14

3. bak bunu yapmanın tek yolu kendine yönelmek , onu hiç umursamamak. Hiçbir şey yapma onun için.

18 mayıs 2021 21:21