sevgilim beni sinirden delirtmek mi istiyor?
yardıma ve görüşlerinize muhtacım süslüler. uzak mesafe ilişkisi, aramızda dil bariyeri de var ama bunun artık ülkeye göre değişecek bir şey olduğunu sanmıyorum, normalde ve yan yanayken hissetmiyorum kültür farkı falan. normalde her akşam 7de işten çıkınca arar, eve gitmesi 40-50 dk sürüyor ve arabadayken konuşuyoruz. sonraki rutinini de biliyorum bu sırada mesajlaşıyoruz, gece yine araşıyoruz vs neyse. ben açmayınca, geç açınca, işim olunca genel olarak da nerede olduğumu sorar ya da ben söylerim zaten. bugün 7'de değil 8'de aradı, ben de dışarıdaydım açamadım arkadaşlarımla yemekteydik dedim ve eve geçince 10-15 dk sonra aradım, o da evdeydi, basit ve sevimli bir şekilde neredeydin diye sordum. kedinle konuşuyordum diye şaka yaptı, tekrar sordum, yine aynı şakayı yaptı. telefonu kapattıktan sonra sinirlendim bundan sonra ben de senin sorularına cevap vermeyeceğim yazdım, çok basit bir soruya cevap vermeyerek olayı büyütüyorsun, ben sana böyle yapmıyorum dedim. bu aralarda sevimli şeyler yazmış biraz, niye söylememekte ısrar ediyorsun rahatsız oluyorum dedim. neden şu an olay yaratıyorsun bunu hak etmiyorum, lütfen tartışmayalım demiş. iyi de tartışılacak konu yoktu çok basit günlük bir konuşmaydı, ama hala beni neden geç aradığını bilmiyorum dedim. çünkü meşguldüm yazdı. bundan sonra ben de bu kadar bilgi paylaşırım dedim, kıskanıyor musun anlamadım yazmış. rahatsız oluyorum çünkü bir sürü kez sordurdun ve aramızdaki ilişkiyi yeniden gözden geçirmem gerektiğini düşünüyorum artık dedim, tehdit ediyorsun yazdı, bu tehdit değil bana ne yaptığını söyleyecek kadar önemsemiyorsun dedim. aşk sözcükleri yolladı yine saçma sapan, dalga mı geçiyorsun dedim, hayır kavga etmemeye çalışıyorum yazdı. yani bana ne yaptığını söylemek istemiyorsun? dedim sadece emoji yolladı?????? allah aşkına bunun amacı ne olabilir, arkadaşımla konuştum yolda dese, markete gittim dese, yalan söylese bile inanırım yani bu inadın sebebi nedir? aramak istemedim dese, müzik dinledim dese, modum yoktu dese, hepsi kabulüm anasını satayım. çok basit bir soru neden bu hale gelebilir ya, o bana soruyor olmasa yine sorun etmeyeceğim? şu ana kadar cidden şüpheli bir şey yapmadı, kırk yılda bir ben sorguladım ve delirdim sinirden ve hiçbir şekilde anlam veremiyorum. ağzına sıçmak ve bunun haricinde muhatap olmamak dışında ne yapmalıyım? beni kıskandırmaya mı çalışıyor yoksa derdimi mi anlatamıyorum sizce?