sevgilim benimle görüşmek yerine halısaha maçına gitmiş?

selam herkese, sevgilim iş dolayısıyla şehir dışına gitti (yaşadığımız şehire 2 saat mesafeye). haftasonu da çalıştı gece 10-11 lere kadar. bugün dönecekti ve görüşürüz yorgun olmazsam dedi. ama benimle görüşmek yerine halısaha maçına gitmiş. ben de aradım durdum başına birşey geldi zannettim. ilişkimiz daha 2 aylık bile değil. salı gününden beri görmüyoruz birbirimizi. eve gitse anlarım da halısaha ne ya? yarın görüşürüz dedi bana da. kızmakta haksız mıyım sizce? yarın trip mi atmalıyım alıp karşıma konuşmalı mıyım ne demeliyim kafam allak bullak oldu yardımcı olur musunuz...

1. daraltma çocuğu biraz rahat ol yoksa Beni sıkıyosun çok bunalıyorum demeye başlayacak başka şeylerle ilgilen zor biliyorum ama böyle yaparak kaybedersin rahatlık her zaman kazandırır . Erkekler için arkadaşları hep daha önemli oluyor malesef kızlar gibi bakmıyolar hayata .

1 ekim 2018 20:46

2. Ya kızlar ilgisiz davranıyor ama.. insan bi haber vermez mi? Hem yorgunum dedi hem de halısahaya gitmiş ve bozulduğumu biliyor ama aramadı bile.

1 ekim 2018 20:50

3. Şuan yolda ve eve gidiyor sanırım. Arabası olduğu için arkadaşlarını da bırakıyor genelde. En geç 1 saat içinde araması lazım. Ararsa ne diyeceğimi de bilmiyorum. Trip atma diyorsunuz. Ama cidden kırıldım ve bir kaç olay daha var 2. Plana atıldığım.

1 ekim 2018 20:55

4. Erkeklerin halısaha sadakati bir de berber sadakati beni benden alıyor. Dünya yansa bunlar sabit

1 ekim 2018 20:56

5. Ahahahadsjfjshd ay süslü yemin ederim öyle. Resmen gaza basa basa gelmiş yetişebilmek için. Maç yaptığı insanları da tanıyorum haberim vardı maçtan ama oh dedim geç kalır gitmez ama adam erken çıkmış gelmiş bile yani.

1 ekim 2018 20:57

6. Ya ben tavır yapmayayım mı şimdi :/ ama haber verseydi bari.. muhtemelen kızacağımı bildiğinden söylemedi. Ne halısaha aşkıymış be. Cidden hiçbirşey olmamış gibi devam mı edeyim?

1 ekim 2018 21:00

7. Geçen cuma 2 haftadır görüşmediğim erkek arkadaşımla buluşacaktık. Beni çarşamba akşamı arayıp ortağına verilen 100.000 tl lik çekin karşılıksız çıktığını bu yüzden cuma çeki aldıkları adamın yanına (şehir dışı) gideceklerini söyledi. Ben de cuma biz görüşecektik perşembe git deyince biz perşembe görüşüyoruz dedi. Pardon da bana sordun mu perşembe görüşmek için? Diye çıkışınca kemküm etti soruyorum işte bilmem ne daha net değiş cuma gidip gitmememiz yarın sabah belli olur dedi. Beni bundan önce birkaç kere daha 2. Plana attığı için gitseniz de gitmeseniz de ne perşembe ne cuma görüşmüyorum biraz da sen kendini bana göre ayarla ben o günü boşaltmıştım dedim. Cuma gitmediler yine de görüşmedim hafta sonu da görüşmedim. Bugünden beri yarın görüşmek için dil döküyor işlerimi ayarlayamam ve canım senle görüşmek istemiyor dedim başka arkadaşımla görüşme ayarladım. Yaptığının biraz biraz farkına vardı. Bi daha beni 2. Plana atabileceğini sanmıyorum siz de yarın yorgun olduğunuzu söyleyip ekin başka arkadaşlarınızla görüşün o zaman anlar ne yaptığını

1 ekim 2018 21:06

8. Evet ben de aynen böyle yapmak istiyorum. Hiçbişey olmamış gibi davranıp aynı zamanda ekmek istiyorum. Görüşelim derse tripli şekilde değil de müsait değilim ya sonra şeyaparız falan demek istiyorum. Gerçekten kırılıyorum ya hiç mi özlemiyorsun yani bak hala aramadı .

1 ekim 2018 21:11

9. Son süslü sen ne yapmamı önerirsin?

1 ekim 2018 21:32

10. 11.anonim beni öğrencin olarak kabul eder misin dnbdmdbdn