özetlemeye çalışacağım ama uzun konu süslülerim.
şimdi benim bir seneye yakın bi ilişkim var. ilişkimde kuzenimin eşinin kuzeni ile. tam olarak öz değiliz hiç birimiz ama yakınlığı böyle tanımliyim.
bundan baya bi zaman önce 7-8 ay falan biz sevgilimle tartıştığımız bir anda kuzenim bana akşam hep beraber çıkalım mı diye sordu, bizde o sıra sevgilimle tartışmıştık baya kötüydü aramız,samimiyete güvenip bende kötüyüz ayrı gibiyiz bu akşam olmaz başka zamana inşallah dedim geçtim. bana hiç neden noldu diye sormadı. meğer gidip sevgilimin kız kardeşiyle konuşup ona soruyormuş. “xler ayrıldı galiba, sen sebebi biliyo musun?” daha fazlasını da diyormuş ama kız bana hepsini anlatmadı tabi. sadece dedi ki sizin ilişkinizden sonra sürekli bana hal hatır sorma hesabı yazıp konuyu size getirip sizinle alakalı şeyler soruyor demiş abisine. sevgilimde bana bunu anlattı. yüzüme karşı da aksine tam bi melek. sürekli insallah mutlu olursunuz vs der.
çok samimiydik beraber büyüdük şimdilerde biraz uzağa taşındığı için eskisi gibi görüşemiyoruz ama eski zamanlarda olsak baya anlatırdım çoğu şeyimi.
pek bisey anlatmamış olmama rağmen sevgilimin kız kardeşine beni çekiştirmeye çalışıyormuş yaklaşık bir senedir. amacını çözemedim. ikili oynayıp beni kötülese ne kazanır onu da anlamadım. kardeşi ve sevgilim artık onlarla nasıl konuştuysa seni çekemiyor bu ilişkiyi istemiyor vs dediler. bende kuzenim olduğu için çözemedim kötü niyetli değildir falan dedim geçtim ama içime dert oldu. gidip neden diye de soramıyorum. evli barklı insan artık desem ki gözü benimkinde o da imkansız kocasını seviyor. neye böyle hareketler yaptığını çözemedim. sizce derdi ne?
aklıma gelen tavırlarını da yazayım; biz daha sonrasında her şey yolundayken beraberce dışarı cıktık yedik içtik takıldık hep beraber foto çekildik. ama kuzenim bütün fotolarımızı silmiş ve kimseyle paylaşmadı bize göndermedi. gönderirim dedi sonra biz evlere dağıldık ben daha yoldayken gönderir misin diye sordum sildim dedi biz de sevgilimle şaşırdık. neden diye sorduğumda hepimiz çirkin çıkmışız falan dedi. bende keşke kalsaydı kurtar son silinmeden paylaşmasak da olur anı kalsın dedim. ama ordan da silinmiş aşkım ya deyip geçmişti. sanki tahammülü yok gibi tuhaf. o an da da tuhaf gelmişti şimdi bunları da duyunca hepsi bir bir aklıma gelmeye basladı
Kuzenin kız mı erkek mi
kuzenim kız anonim 2 sevgilim ve eşi de kuzen
Süslü çekememezlik mi bilemiyorum ama normal olmadığı kesin, sinsi bir tip. Hiçbir şeyinizi anlatmayın, mecbur kalmadıkça da fazla samimi olmayın bence
Oha eşi de var ilk başta direkt sevgilinden hoşlandığını düşündüm açıkçası ama belki de eşi ile arası bozuktur ve sizin ilişkinizi çekemiyordur olamaz mı??
Kuzenin kızsa ya seni ya da sevgilini kıskanıyor bence. Belki ilişkiniz onlarınkinden daha iyiyse o yönde kıskanıyor olabilir.
sevgilimin ailesinin maddi durumu iyi sayılır. evlerine hiç gitmedim ama güzel lüks bi evleri var sayılır. kuzenim sevgilimin kardeşini kendi evine yatıya davet etmiş kızda müsait olmadığını söylemiş nezaketen bende müsait bi zaman da seni beklerim bize demiş. kuzenim de çat diye ay vallahi öyle bir evde uyanmak isterim bende bi günüm öyle geçsin barii vs demiş görgüsüzce. kendisinin hiç bir şeyi eksik değil çok severek uzun bir ilişki sonrası evlenmiş biri. hatta evlenme teklifi nisanı kınası her şeyinde koşturup yardım etmiş biriyim. çok da sever esini. anlamlandıramıyorum. bu maddi bi dert mi acaba diyicem ama bu saatten sonra neyine yani.
içten hasetlense bile beni çekiştirmeye çalışması inanılmaz geliyo. bugüne kadar hiç arkamdan konuştuğunu ya da anlattığım bişeyi başkasından duyduğumu bilmiyorum. hiç şahit olmadım. bunca senedir ilk defa böyle bisey yaşıyoruz.
Anlattığınız göre maddi durumdan olabilir belki. Yani severek evlenseler de maddi durum iyi olmayınca maddi olarak daha rahat olan diğer insanları kıskanabiliyor bazıları.