sevgilim düğüne gideceği için ayrılık kavgası ettik?

ilişkimde corona başladığından beri çok ciddi kavgalar yaşadım. maskesiz insanlara yaklaşma, müşterileri vs uyar maskelerini çıkarmasınlar, arkadaşlarınla illa buluşacaksan dış mekanda otur aynı arabaya binme, sürekli elini yıka vs. o da her seferinde karşı çıkarak kavgasını etti. bu arada bunları durduk yere söylemedim yapmadığını gördükçe söyledim. babam kanser hastası. spora gidiyor, arkadaşlarıyla buluşuyor, aynı arabaya biniyor hatta arkadaşıyla ortak nargile içmişler evinde? ben de maalesef çalıştığım ve artık biraz saldığım için %100 dikkat etmiyorum ama yine de kapmak için bu kadar uğraşmıyorum. neyse sevgilimin arkadaşı önceden nikah kıymıştı (çağırılmadık) bu hafta sonu düğün yapıyormuş. düğün salonu kapalı. gideceğiz dedi, dedim ki dış mekanda sigara içenlerin takıldığı ayakta durulacak masalar var orada duralım kimseye bulaşmadan, takı takma başladığında takar, selam verir gideriz. bu ayıp olacaksa onun şu dönemde düğün yapması x100 ayıp çünkü. yok illa usulüne uygun bir saat oturacakmış içeride. ya zaten bi saatten fazla düğün yapmak yasaklanmadı mı? anladığım kadarıyla içeride kendi arkadaşlarıyla oturmayı düşünüyor bir de, kim maske takacak kim takmayacak bilmiyorum. düğünlerde maske takan görmedim şu ana kadar instagramda. neden kapalı mekanda sosyalleşiyoruz ya düğünler için o kadar şey söylendi hatta gidenlerle dalga geçildi. zaten işi gereği uzun yol gidiyor sürekli yeterince riske giriyor. sen gelmezsen gelme ben bi saat oturacağım deyince tamam benimle 14 gün görüşme o zaman dedim. ki düğünün ertesi günü benim doğum günüm. kabul etti o da. kabul edince de ben kırıldım ve kavga ettik. eşyalarını topla git dedi. kızlar ben böyle sürekli mantıklı olan şu diyerek düzeltip tavsiye veriyorum bu ilişkide. sizce bu kavgada saçmalamıyor mu? ve bir insan saçmalıyorsa nasıl tepki vermek lazım? sanırım böyle ömür geçmez. ama haksızsam da fikirlerinizi okumak isterim.

1. ayrıl? hassasiyet noktalarınız farklı belli ki ve değişmeyecek, o önemsemiyor sen önemsiyorsun. ileride başka problemler de çıkar. doğrusu ayrılmak.

9 eylül 2020 19:12

2. Sorumsuz sik kirigi 3 iqsuyla nasil yasamis bugune kadar acaba? Bu da bi basari.

Kendisi Hem mantikli dusunemiyor hem bencil hem de size karsi uslubu vs korkunc. Haddini bilmeyenle ugrasmayin derim. Sizi tehlikeye attigi gibi umursamiyor da.

9 eylül 2020 19:15

3. babanızın canını umursamayan üstüne size eşyalarını al git diyen adamın yanında durmayın zaten bence. Varsayalım ki onun babası bu durumda o zaman ne yapardı acaba? İş güç olsa napsın ekmek parası derdim ama erkek arkadaşınız sadece keyfinde. Üstelik doğum gününüz bile umurunda değil belli ki. bunları duymak sizi üzebilir belki ama dıştan nesnel bakıyorum. Umarım troll bir soru değildir

9 eylül 2020 19:17

4. Tamam o sorumsuz o ayrı bir olay ama sizde görüşmeyi o zaman sevgilinizle? Babanız hasta sonuçta görüşmek zorunda değilsiniz kimseyle.

9 eylül 2020 19:17

5. ben bu konuya onun hassasiyeti benim hassasiyetim gibi de bakamıyorum çünkü herkes düğünler yüzünden arttı diyor bence herkesin hassasiyeti olması gereken bir konu ya. peki siz gider miydiniz kızlar, yani eskiden yakın olan bir arkadaşınız düğün yapsa kapalı salonda oturur muydunuz bir saat şu dönemde?

9 eylül 2020 19:18

6. Bu arada düğün sonrası için değil genel olarak söyledim, bir kerelik görüşmeyelimle olmaz tabii ki

9 eylül 2020 19:19

7. 3 yıllık oda arkadaşım düğün yaptı gitmedim. Gitmeyi mutluluğunu görmeyi her şeyden çok görmek isterdim ama anne babamın sağlıklı ve yanımda olmasını daha çok istiyorum.

9 eylül 2020 19:20

8. Bu dönemde düğün ve eğlence yapıp bir de utanmadan insanları davet eden kişilerdem tiksiniyorum. Kendileri çiftleşecekler diye milleti riske sokuyorlar. Asla gitmedim gitmiycem.

Daha önce başka bir soruya da yazmıştım 4.5 senelik sevgilim beni en yakın arkadaşının düğününe zorla götürmek isteyince (üsyelik şehir değiştirmem gerek????) Ayrıldım. Yaklasık 1 ay oluyor. Boşver siktirsin gitsin, bu dönemde kim düsük iqlu kim değil görmüş oluyoruz.

9 eylül 2020 19:29

9. ailemle birlikte yaşamıyorum o yüzden ben de çalıştığım için babamla görüşmemeyi tercih ediyorum kendi sağlığı için. ama dikkatli yaşayıp arada bir uzaktan da olsa görüşebilmek isterdim. yani bilmiyorum sevgilim olmasa da bu durumum değişmezdi belki, riske gerek yok, evden çıkartmıyoruz pek. kısacası ortada sevgilimin sorumsuzluğu yüzünden babamı riske atma gibi bir durumum yok. biz artık sevgilimle aile kurma adımına geçiyorduk o yüzden sevgilimle görüşmeye devam edip ortak nokta bulmaya çalışma gibi bir gaflete düştüm anonim 4. pes etme noktasındayım ama. hepiniz benim gibi düşünüyorsunuz düğün konusunda anladığım kadarıyla ve bana da bu durum artık aptallığa tahammül etmek gibi geliyor. sevgilim düğüne gidecek diye, neredeyse sürekli birlikte yaşarken 1-2 hafta ayrı kalmak zorunda olmak da saçma. yani birlikte yaşayamıyorsam neden birlikteyim.

9 eylül 2020 19:32

10. esyalarini topla git diyen adamla evlenirsen omrunu evden kovularak gecirirsin. her kavga ettiginizde sana kapiyi gosterir.

9 eylül 2020 19:37