sevgilim depresyonda, beni artik istemedigini soyledi?

kendini oldurmeyi dusundugunu, hicbir seye enerjisinin olmadigini, iliskimizin onu yordugunu soyledi. napmam gerekiyor? sana karsi sevgim bitmedi ama iliski bana iyi gelmiyor diyor. beni hayatindan cikartacaksin yalniz kalacaksin, birak icini döktüğün kisi olayim diyorum ben kimseye bi sey anlatmicam diyor. susluler napayım agliyorum kac saattir. son konusmamizda ozur dileyemedim. arayip sakince aglamadan ozur dileyeyim mi? hep arayabilecegini falan soyleyeyim mi yoksa onun icin anlamsiz mi olur

1. lutfen bu durumdan gecmis birisi bana yardimci olsun. itiyor beni ama tek basina kalacak daha kotu olacak anlatamiyorum. kendi haline birakayim o gelir mi yoksa son kez arayayim mi? asla konusmak devam etmek istemiyor. saygi duydugumu soyledim ama bir arkadas olarak yaninda olmak istiyorum

28 şubat 2022 21:46

2. Sevgisi bitmiş buna adım gibi eminim. Siz kendinizi güzelce ifade etmişsiniz, şimdi köşenizde beklemeniz gerekiyor hayatınıza devam edin sadece.

28 şubat 2022 21:49

3. a4 bana her seferinde sans verdi hep geri geldi hayatindan cikartamadi ama ben gerekli olgunlugunu gosteremedim.

28 şubat 2022 21:53

4. Bunları söyleyip 2 ay içerisinde sevgili yapmazsa ben de süslü değilim ahshs(gizlinot: Burası biraz garip oldu) boğmayın, çekilin hayatınıza. Arkadaşlarınızla plan yapın.

28 şubat 2022 21:56

5. susluler bir senelik iliskiydi nasil naptigini bilmeden hayatima devam edicem cok kotu hissediyorum tamam yeni iliski yapsin bana olan sevgisi bitsin yeter ki mutlu olsun ama nasil onume bakayim icim icimi yiyor ya bir sey olursa diye

28 şubat 2022 21:58

6. Sevgilinize bir sey olmaz merak etmeyin. Her depresyon yasayan kisi iliskisini bitirse ortalikt iliski kalmazdi. Onun size olan sevgisi bitmis konunun depresyonla alakasi yok bahanesi bu sadece. Onunuze bakin, o da oyle yapacaktir biz malesef cok gorduk ayrilirsam olur biter diyip de 2 haftaya iliski 3 aya nisan yapanlari. Basiniza gelen bu olursa da cok uzulmeyin lutfen sizlik bi durum yok.

28 şubat 2022 22:06

7. Aynı durumda olan biri olarak söyleyim emin olun ona attığınız her adım onu sadece sizden değil hayattan soğutuyor ve çok boğuyor

28 şubat 2022 22:06

8. ben de aynı durumdayım. sevgilime depresyondayım diyorum ve yardımcı olmak için daha çok üstüme geliyor. daha da soğuyorum, sinirleniyorum, istemiyorum onu. lütfen birisi sizi istemediğini söylediğinde buna inanın ve uzaklaşın.

28 şubat 2022 22:08

9. A6'nın dedikleri doğru değil bu arada (eğer sevgiliniz gerçekten depresyondaysa)

28 şubat 2022 22:09

10. hayir hayir yanlis anladiniz ben bensiz yapamaz dedigimden yaninda olmak istemiyorum. kimsesi yok. ne arkadaslari ne ailesi. ben onu cok kirdigimin farkindayim. sevgisinin bitmesi de cok dogal, cok yanlis davrandim. ben kendisine de dedim beni uzmemek icin boyle seyler soylemek zorunda degilsin diye.

benim ailemden annem de depresyona girdi ve kimsesi yoktu doğru düzgün anlatip konusabilecegi. en yakindan deneyimledigim icin ve bana bircok seyi konusabildigi icin arkadas olarak, yakini olarak icini bana dokebilecegini soyledim. ona deger veren seven birini itmemesini soyledim ama icindeki bir seyler bittigi icin sanirim hicbiri islemedi.

sadece mutlu olmasini istiyorum yemin ederim bensiz yapamaz demiyorum.

28 şubat 2022 22:10