sevgilim doğum günümü unuttu, siz ne tepki verirdiniz?

bugün doğum günüm. 8 yıllık bir ilişkim var ve bugün üstüne grip de olduğum için evde sakin bir doğum günü geçirme kararı aldım. ben sevgilimin her doğum gününde bir ay önceden ne yapacağımı düşünürüm. mesela bu doğum gününde ona hediye almak yerine ikimiz için başbaşa haftasonu tatili ayarladım. ama o bugün doğum günümü kutlamadı bile dünden beri iki kez görüştük ikisi de havadan sudandı. ve bu olay ilk defa olmuyor (bu 8 senede 3. unutuşu oldu) . sabah güne çok güzel başlamıştım ama unuttuğuna emin olduğumdan beri uyuşuk vaziyetteyim. hiçbir beklentim yoktu sadece arayıp sıcak bir kutlama yapması yeterliydi ama ona bile layık görmedi beni. siz olsanız saat 12'yi geçtikten sonra bir şey söyler miydiniz yoksa kendi kendine hatırlamasını mı beklerdiniz?

1. geçmiş olsun ve nice güzel sağlıklı yaşlar dilerim süslüm 💛 daha önceki unutuşlarında nasıl tepki verdiniz? yani bilemedim ilk defa olan bir şey olsa bir derece ama 3. kez olması düşündürdü beni. çok mu meşgul bu aralar ya da bir sıkıntısı falan mı var? size olan davranışları iletişimiz falan nasıl?

5 şubat 2023 22:28

2. Sorun çıkardı. Hem de 3. Unutuşu diyorsunuz. Sadece sözle kutlasa bile yeter ama onu bile yapmamış. İnsan telefona takvime anımsatıcı kurar yine unutmaz.

5 şubat 2023 22:30

3. Ben çok takılmıyorum insanlık hali unutulabilir böyle şeylere çok anlam yüklemediğim için .

Çok abartmadan kırıldığınızı söylersiniz

5 şubat 2023 22:31

4. Anonim 1 çok teşekkür ederim öncelikle ❤️❤️❤️ daha önce unuttuğunda kırgınlığımı dile getirmiştim hatta birinde birlikte onlardaydık. Akşama kadar bir sürpriz beklentisi içinde yanında bekliyordum. Sonra ortak arkadaşlarımızın olduğu whatsapp grubunda doğum günüm için mesajlar geldi ve o anki surat ifadesinden unuttuğunu anlayıp tepkimi dile getirdim. Sonrasında konuşup çözmüştük. Aramız her zamanki gibi çok iyi. Şu anda hayatında da bir problem yok çok şükür. O yüzden de kırgınım, bir sorun olsa daha anlayışlı olabilirdim ama şu anda ne hissedeceğimi bile bilmiyorum.

5 şubat 2023 22:35

5. 2. Unutusunda ayrilmis olurdum.

5 şubat 2023 22:37

6. Ben olsam tepki vermem ve bişey demem, sessizce koyarım tepkimi. Kendisi çözsün çözebiliyorsa, ben ne düşüneceğim derim yaşantıma devam ederim mis gibi. Hiç bişeyi bende hatırlamam, her özel şeyi unuturum. Belki o şekilde anlar ne hatası olduğunu. Konuşmak gördüğüm kadarıyla pek etkili olmuyor galiba. 1 olur anlarım ama 3 kez olan şey için bunu düşünürüm direk.

5 şubat 2023 22:38

7. çok çok ayıp etmiş ya. dediğim gibi ilk kez olan bir şey olsa yine kırılınır ama adam bunu alışkanlık haline getirmiş resmen, üstelik hiçbir geçerli sebebi de yok.

siz olsanız ne yapardınız demişsiniz ben olsam söylemezdim doğum günümü unuttun diye, kendi kendine hatırlamasını ve telafi etmesini beklerdim. yani elbette 8 senelik sevgilinizi siz bizden daha iyi tanırsınız o yüzden değer vermiyor demek asla istemem ama aynı hatayı 3. kez yapması, üstelik birinde de konuşup kırgınlığınızı belli ettiğiniz halde yapması beni biraz düşündürdü. zaten ilişkide özel 3 gün var yıldönümü ve doğum günleri. onu da hatırlarsın. ailesinin arkadaşlarının doğum günlerine karşı da mı böyle tavrı? ya da hatırladığı doğum günlerinizde hediye sürpriz vesaire yaptı mı yoksa lafla kutlayıp geçti mi? hani acaba doğum günlere değer vermiyor önemsemiyor olabilir mi?

5 şubat 2023 22:46

8. Beklentim yoktu demişsiniz ama beklentiniz var kutlamadığıniçin bozulmuşsunuz ve hakkınız beklemtiye girmek, neden beklentiniz olması bakkalın çırağı değil bu kişi sevgiliniz. Doğum gününüz kutlu olsun, ben olsam hatırlatmam. 1 değil 2 değil 3 olmuş. Ama tavrım çol net değişir ve eskisi gibi olamam heralde. Belki telafi eder yatın hatırlar

5 şubat 2023 22:46

9. 8 senelik bir ilişkinin dinamiği nasıldır Hiçbir fikrim yok ama Ben de sorun çıkartırdım sanırım. Bir de süslü merak ettiğim şey şu, doğum gününüzden önceki günlerde haftalarda Hiç mi doğum günü konusu açılmıyor?

5 şubat 2023 22:49

10. Anonim 1, hatırladığı doğum günlerimde elinden geldiğince güzel kutladı, doğum günlerine değer veren biri bu arada. Bir de kendisi değer vermese bile benim değer verdiğimi bildiği için daha dikkatli olmasını beklerdim. Anonim 2nin dediği gibi bir anımsatıcı kurmak zor değil ben iş arkadaşlarımın doğum günlerini bile takvime işaretliyorum mesela

5 şubat 2023 22:53