sevgilim doğum günümde bana hediye almadı, ayrılmalı mıyım artık?

bana parca harcanmadı. zaten çok parası yok, ama sigarası, pandemiden önce cafe bar gezmesi eksik olmaz, yani kendi eğlencesi için ucuz, leş yerler de olsa para harcar, bana da hediye için orantılı para harcanmasını bekliyorum, maddiyatçı mıyım, evet ulan maddiyatçıyım tabi ki, seviyorum, sevişiyorum ben bu adamla, en özelimi paylaşıyorum, bana harcamayacak da kime harcayacak, bayağı şok oldum. size hediye almak zorunda mıcılardan cevap bekliyorum, çünkü ayrılmak da istemiyorum. ama üzdü.

1. Ben ona am verdim o da bana para versin demek yerine, Başka konularda fedakarlık yaparken, benim için yeterince özveri göstermiyor diyebilirsiniz :d

1 nisan 2021 13:25

2. am vedim mi, hayatımdaki en mahrem şeyi paylaşacak kadar sevdiğim demek istemiş olabilir mi ağzı bozuk süslüm

1 nisan 2021 13:33

3. haklısınız ya bunun maddiyatı mı olur insan çiçekte olsa alır saçmalamayın alın karşınıza diyin ki beni hatırlamadın çiçek bile almadın neyim ben senin hayatında neyim kimim

1 nisan 2021 13:34

4. Siz ona aldınız mı?

Bu zamana kadar benim de hiçbir sevgilim bana hediye almadı. Halbuki ben onlara yüzlerce liralık hediyeler alıyordum. Enayilik... maddiyatçı asla değilim öyle olsam ben de hediye almam fakat insan bekliyor haklısınız o yönden ama ben bu adamla sevişiyorum bana almayacak da kime alacak gibi cümleler yanlış anlaşılır.

1 nisan 2021 13:34

5. Bu arada ben en son 4 sene önce sırf bu yüzden ayrıldım sevgilimden. Mesela arabası vardı ona binlerce liralık şeyler alıyordu bana gelince sürekli yemeğini kahvesini bana ısmarlatıyordu. Parası yok değil, var. Tek çocuk üstüne evlerinin önünde 3 araba vardı annesinin babasının ve kendisinin. Ben doğum günü sevmiyorum yea deyip iyi ki doğdun bile demedi bana. Haaaaa benden sonraki sevgilisine 1.ayında doğum günü partisi verdi o başka 🤣

1 nisan 2021 13:39

6. ben bu adamla sevişiyorum bana almayacak da kime alacak cümlesinin enn başında seviyorum, sevişiyorum var. ve maddiyatçıyım da, değilim demiyorum, insan az da olsa kendisine para harcanmasını istiyor çünkü ben başkasıyla böyle özel bir ilişki içinde değilim. alt tarafı seks falan değil benim için.

ben sevildiğimi, değer gördüğümü hissedemezsem sevişemem biriyle. am veremem yani a1in deyimiyle.

1 nisan 2021 13:40

7. Peki hediyeyi bir kenara koyuyorum bir pasta ya da bir hazılık güzel bir mesaj ya da bir çiçekde mi yok? O günü nasıl geçirdiniz?

1 nisan 2021 13:41

8. ben ona hediyeler aldım evet ama daha doğum günü gelmedi.

1 nisan 2021 13:43

9. değer vermiyor sana askm ayrıl

1 nisan 2021 16:09

10. Bencil sanırım öyle anladım ben. Kendine her şeyi yapıyor ama size gelince yok. Her konuda mı böyle

1 nisan 2021 19:00