sevgilim günaydın mesajı atmıyor?

derdin bu mu diyecekler lütfen gelmesin. 7 aylık bir ilişkim var. sevgilim çok düşünceli ve kibar birisi. her zaman benim yanımda olduğunu hissettirir. ilk başta günaydın mesajı atardı ama artık atmıyor, gün içinde normal konuşmaya başlıyoruz bir anda. bu duruma canım sıkılmaya başladı ama ergen gibi de günaydın mesajı için kavga etmek istemiyorum. sizce ne yapmalıyım ve bu çok büyük bir sorun mudur

1. Gün içinde zaten konuşmuş olduğumuz için iyi geceler mesajı var bu arada. Sorun günaydında

3 ekim 2023 20:57

2. Sen at bebisim

Günaydınnnnnnnnnnnnn hayatımınnnnnn anlamııı

3 ekim 2023 20:58

3. Niye akliniza ilk kavga etmek geliyor? Insan gibi ifade edin kendinizi. Eskiden atiyordun cok hosuma gidiyordu vs diye. Bence dunyanin en gereksiZ seyi bu arada her gun ozellikle gunaydin diye mesaj atmak. Gun icinde konusuluyor, mesajlasiliyor illa ki ama sizin icin onemliyse soyleyebilirsiniz. Dusunceli bir insansa zaten sizin icin onemli oldugunu bilip bunu yapacaktir.

3 ekim 2023 21:13

4. Bence soğutucu ya süslü seni anlıyorum. Bence bi kaç gün sen at sonra o da atmaya başlar herhalde başlmazsa konuş güzelce anlat

3 ekim 2023 23:19