sevgilim herşeye ben kayseriliyim diyor ?

süslüler 2 yıldır ilişkim var evlenmeyi düşünüyoruz. ailesiyle tanıştım hatta.ben ege’de büyüdüm biraz rahatımdır bazı konularda.sevgilim de egede büyüdü ama kayserili.insanları kınamayı çok sever.geri kafalı biraz .kıyafetlerime karışır.çok açık giyinmediğim halde.aileside öyle.müstakbel kayınvalidem tesettürlü.herşeye çok laf eder.geçen bizim bilmem kimin kızı gece bi yerden geliyordu hiç ar namus kalmamış tarzında şeyler söyledi.sevgilim de ona katılır böyle durumlarda.kısa etek giyiceğim zaman kızar bende neden kızıyorsun diyince “ben kayseriliyim”diyor.kayserili süslüler gerçekten kayserili erkekler hep böyle mi ?yoksa benimki mi böyle bitek ?çok sıkıldım cidden geri kafalılığından

1. Aklıma kızlarsoruyor.com daki ben sivaslıyım sorusu geldi :)

16 mart 2019 20:33

2. (link: https://pbs.twimg.com/media/CrRvC9XWIAATlBn.jpg ne tesadüf benimki de her şeye ben sivaslıyım diyor)

16 mart 2019 20:34

3. offf ben sivaslıyım parodi yapmaya çalışmışsı, kaçıncı baskı bu

16 mart 2019 20:34

4. Ya süslüler parodi yada troll falan değilim.Sorunun başlığı böyle oldu ama içeriğini okursanız geri kafalılığını Kayserili olmasına bağladığını anlatmaya çalıştım ve merak ettim Kayserili erkekler hep böyle mi diye

16 mart 2019 20:38

5. Koskoca bir sehrin butun insanlari nasil ayni olsun? O sizin sevgilinizin ve ailesinin oz geri kafaliligi.

16 mart 2019 20:42

6. Niye sevgili oldun? Sana erkek mi kalmamıştı, onlara kayserili gelin mi kalmamıştı?

16 mart 2019 20:50

7. Süslücüm ben kayseriliyim. Açıkçası asla kayserili ile en azından kayseride yetişmiş biriyle evlenmeyeceğime emindim yani öyle de oldu çok şükür. He iyiler yok mu tabi ki çok modern gün görmüş insanı çok ama ne yazık ki çoğu değişik kafalarda. En okumuş etmiş kariyer sahibi Bi kadın bile oğluna bir yaş büyük kız alamam olmaz vs gibi tuhaf kafalarda, oğlum yanımdan gidecek diye ağlayan falan tipler. Valla bir kaç tanıdığım hariç kayserili erkekler de genel de çok ataerkil oluyor valla memleketimden tiksiniyorum arada. Aşıruı paragöz, yerlisi zengin ama vizyonsuz, kadınları yağlamayı mantıyı keteyi yiyip 100 kilo olmuş, erkekleri kaba saba ama dünyaları onlar yaratmış havalarında oluyor. Aşşırı dindar oluyorlar buna ne yazık ki diyeceğim çünkü bu durum onları sanki herşeye yorum yapmaya karışmaya hakları varmış gibi hissettiriyor olacak ki herşeye karışmayı seviyorlar. Sizinki belki azınlıktandor diyeceğim ama annesinden ve sevgiliniz tiplerinden anladığım değiller. Ben asla bunlarla yaşamazdım. Allah sabır versin

16 mart 2019 20:57

8. süslücüğüm, ben de kayseriliyim. ve maalesef özellikle kayserinin teyzeleri amcamlarında böyle bir problem var. benim kayserideki arkadaşlarımda ve yaşıt akrabalarımda bu düşünce yapısı yok tabii ama çevreye bağlı da değişiyor. kısaca maalesef kayseri, herkesin herkesi durmadan eleştirdiği insanların hayata at gözlüğüyle baktıkları bir yer. :(

16 mart 2019 21:00

9. arkadaşlar neden ciddi cevap vermeye devam ediyorsunuz öğrenebilir miyim?

16 mart 2019 21:04

10. Ay anonim 8 değil mi ya. Mesela bence yeni nesili de enteresan gayet ünide istanbulda okuyan çok sevdiğim bir arkadaşım vardı kız evlendi Bi anda çok değişik bir hayata başladı. Ben çalışamam kocam baksın, babası bize para göndersin ben çalışamam. Çocuk da kayserili evde suyunu bile kızdan istiyormuş yerinden kalkmayı Bi anda 50 yaşında evli insanlar oldu 27 yaşında insanlar, hiç görüşesim gelmiyor bence gerçekten aile çok önemli kayserili insanda. Bütün çevresi eğitimli birisi falan çok başka Bi kaçı eğitimlileri bile başka oluyor. Mesela çocuğun babası çok önemli böyle değişik Bi tipler oluyor onlardansa yandın. He Bi de herkes herkesin dedikosunu yapıyor ben böyle bişey görmedim

16 mart 2019 21:09