sevgilim hiç eski sevgililerinden bahsetmiyor?

sevgilim konuyu açsam bile asla eski sevgilileriyle ilgili bir şey anlatmak istemiyor. ismini bildiğim bir eski sevgilisi bile yok mesela. benim daha önce hiç sevgilim olmadığı için bende bahsetmiyorum gerçi ama sizce bu normal mi yoksa böyle şeyler konuşulmalı mı?

1. Bende bahsetmiyorum. Hiç gerek yok.

5 kasım 2020 22:07

2. Benim anlattıklarım ve dinlediklerimden sonra anlatmanın da, dinlemenin de hata olduğunu anladım. çok gizleniyorsa insan acaba bir yarası var da o yüzden mi anlatmıyor diye düşünebiliyor ama bilmemek daha iyi bence.

üstünkörü şu kadar ilişkim oldu, şu kadar sürdü diye bahsedilebilir ama buradaki sevgilimin eski sevgilisini aklımdan çıkaramıyorum sorulardan da gördüğümüz üzere fazlası zarar.

5 kasım 2020 22:11

3. en güzeli kesinlikle.keşke ben de hiç bilmeseydim.

5 kasım 2020 22:27

4. Konuşulmaması çok daha iyi. Keşke ben de hiç bilmeseydim. +

5 kasım 2020 22:30

5. ben ona anlatmıştım, o da bana anlattı. bence bilmek gerekiyor.

önceki ilişkilerinde neler yaşadı, ne konularda darbe aldı, ona nasıl yaklaşmalıyım, hangi konularda hassas bunları konuşmak, bilmek çok önemli bence.

5 kasım 2020 22:33

6. benimki de asla anlatmıyodu. beni terk edip ona döndü. allahin cezasi yine sinirlerim bozuldu

5 kasım 2020 23:25

7. Ayyy kızlar ben de soruyu soran süslüyle aynı durumdayım ve bu konuyu ciddi ciddi kafama takıyordum. Açık açık sormama rağmen anlatmamıştı, sana şimdi oturup eski sevgililerimi mi anlatayım demişti. Bilmemek daha iyi yorumlarınız beni çok rahatlattııı

6 kasım 2020 00:43

8. ilişkisi bu yüzden bitmiş biri olarak: asla kurcalamayın. benim erkek arkadaşım detayları öğrendikçe daha da deşti ve sonunda kıskançlık krizlerine girmeye başladı yıllar önce olan şeyler için. bunu kim okuyorsa flört etme ihtimali olan insanla dahi eski ilişkileri konuşmasın. ben yandım siz yanmayın :(

6 kasım 2020 00:47

9. Bir iliskide ya da flortte bahsinin acilmamasi gereken bir konudur. Bu davranisi sergileyen erkekler de nadirdir ve dogru olan da budur. Kimseyi unutamadigindan degil, gerek olmadigi icin bahsi gecirilmez. Iki taraf icin de gecerlidir. Unutamayan cok konusunu acandir.

6 kasım 2020 03:57

10. ay bahsetmesin zaten napacaksınız eskileri öğrenip? ben hiiçbir ilişkimde sormadım anlatmak isteyen anlatır. benden öncesi pek umurumda değil açıkçası

6 kasım 2020 13:13