sevgilim kavga ettiğimiz zamanlar sürekli beni engelliyo?

ya süslüler çıldırıcam cidden. sevgilimi çok seviyorum ama sıkıntılı mı bu artık yeter. 37 yaşında bir de.. liseli ergen gibi davranıyor. ne zaman böyle atışsak öyle büyük bir kavga bile değil hani minicik bir tartışmada her yerden engelliyor. üç beş saat öyle bırakıp sonra engeli açtığında napıyım sakinleşmek istedim diyor ama çok saçma değil mi artık sinir olmaya başladım yapma dediğim halde sürekli tekrarlıyor. sizinkilerde yapıyo mu böyle ya?

1. Sevgilinizin duygularını yansıtmakla ilgili sorunları olabilir mi süslü? 37 yaş için weirdo bir hareket

30 mayıs 2023 22:47

2. a2 süslüm dimi ya. özellike yaşını belirttim çünkü inanılır gibi değil çocuk gibi bu yaptığı. bir oldu bi şey demedim iki oldu demedim üçüncüde ağzına sıçtım artık ve uzun süre konuşmadık hiçbir şey olmamasına rağmen sırf engellediği için gıcıklığına bi süre ara verdim. şimdi ara ara hala yapıyor ve asla anlamıyor rahatsız olduğumu çok komik bi durum.

30 mayıs 2023 22:54

3. Süslü yerinde olsam engeli kaldırdığında asla yazmaz mesajlarına birkaç gün cevap vermezdim. Sonra yüzyüze geldiğimizde ne biliyim sakinleşmek istedim derdim.

30 mayıs 2023 22:56