sevgilim mi çok düşüncesiz ben mi aşırı düşünüyorum?

soru yorumda

1. süslüler selam. yarın sabahtan erkek arkadaşıma gidecektim, sonra da arkadaşlarımızla buluşacaktık zaman geçirdikten sonra. bir tane kız arkadaşım var en yakınım (x diyelim ona) ve aynı yerde oturuyoruz, o da gelecekti sonradan. normalde her yere birlikte gideriz ben erkenden gideceğim için ona diyeyim dedim ve bunu diyeceğimi sevgilime de dedim. o da x de seninle gelsin takılırız dedi. ben de bunu x e diyince tamam okey falan dedi. bilmiyorum bana ikisi de biraz düşüncesiz davranmış gibi geldi. uzun zamandır yalnız vakit geçiremiyoruz sevgilimin o da gelsin demesi biraz üzdü beni. çok mu alınganlık yapmışım ya siz olsanız mapardınız?

5 temmuz 2019 23:55

2. Sevgilinize ben seninle yalnız vakit geçirmek istiyorum demek yerine neden hemen arkadaşınızı çağırdınız? Bir şeyi istiyorsanız direkt söyleyin, sonra triplere girmeyin.

5 temmuz 2019 23:59

3. Sen direkt söylememişsin istediğin şeyi, sevgilin incelik yapmış kendince. Arkadaşına da hem kendin gel demişsin, hem düşüncesiz diyorsun aklını mı okusaydı? Sen aşırı düşünmüyorsun bence sen düşüncesizsin.

6 temmuz 2019 00:05

4. dalga mi geciyorsun ya? hem kendin cagirmissin hem de millete dusuncesiz diyorsun.

6 temmuz 2019 09:35