sevgilim mutfakta seks yapmak istedi ve kabul etmedim. bana iğrenç geliyor, yemek yediğimiz bir yer ya orda niye yapalım diyorum ?

ben öyle istiyorum çünkü diyor.ya bu erkeklerin her p*rnoda izlediği şeyi deneme çabasını anlamıyorum. dün sırf bu yüzden kavga ettik, evden çıktı gitti. bugün de hiç yazmadı sizce yazmalı mıyım? bi de siz olsanız yapar mıydınız?

1. ben defalarca yaptım mutfakta. bana garip gelmiyor. ama sizin isteklerinize de saygı duyması lazım tabi. yazmayın şimdilik.

17 mayıs 2024 16:39

2. yapardım. masayı kastetmiştir herhalde. masa silinir ne olacak? ben de yatağı tercih ederim ama arada evin başka yerleri de kullanılabilir ilişkiye renk katmak açısından.

17 mayıs 2024 16:40

3. Kocan olay tadını çıkar ablacım

17 mayıs 2024 16:40

4. Fantezi yapmak bi renk katmak istemiş adami dövmekten beter etmişsin nfjdjrigbu kadar kavga edecek ne vardi ya. Sanki ekmeğin üzerinde yapalim demis

17 mayıs 2024 16:41

5. Ben de public ve mutfak gibi alakasız yerlerde yapmayı seviyorum ama eşim istemiyor

17 mayıs 2024 16:43

6. Abartmışsın. Sanki mutfakta yemeklerin üstüne mi boşalacaksınız. uyumlu değilsiniz. Olaya baktığın yer çok farklı senin

7. Ya ama süslüm mutfak masası orası hiç hijyenik değil off sjsnsn

17 mayıs 2024 16:43

8. Shahasha ya ne var yapsanız ne olacak ki? Oraları o temizlesin bırakın jdndkd

Burcun ne süslüm başak mı oğlak mı çok merak ettim (gizlinot: Benim astrolojik yorumlar )

17 mayıs 2024 16:45

9. hijyenik hale getirilebilir işte süslü, abartacak bir şey yok. masa bu temizlenir, dezenfkte edilir yani. istemiyor olabilirsiniz de abartacak bir şey yok. kötü bir şey istememiş.

17 mayıs 2024 16:45

10. bence anon4 ile eş değiştirin. evet mantıklı.

17 mayıs 2024 16:48