sevgilim sürekli ben sana öyle hediyeler alamam diyor?

ondan bu tür bir beklentim yok. kendime çok da pahalı olmayan takılar alıyorum mesela, hemen ben sana ilerde böyle şeyler alamam diyor. ben bunu beklediğimi söylemedim ki zaten? ya da bir çiftin birbirlerine aldıkları hediyelerden konu açılıyor, o kadar para verilir mi diyor. (bütçesini sarsmayacak miktarlar) ne demek istiyor yani, benden bir şey bekleme demeye mi çalışıyor anlamıyorum. eğer öyleyse yakın zamanda doğum günü var ve bir şey almayacağım. ne demek istiyor sizce?

1. Sal gitsin cimriyi. Bir şey almak zorunda değildi ama daha baştan alamam edemem nedir ya. böyle diyorsa alamaz da aldırmaz da zaten. Her aldığınıza karışır. Yol yakınken...

6 şubat 2022 18:09

2. ay gidip de normal takıya bile alamam diyorsa salın ya.

6 şubat 2022 18:17

3. En zor erkek tipi cimri.

6 şubat 2022 18:18

4. "ya da bir çiftin birbirlerine aldıkları hediyelerden konu açılıyor, o kadar para verilir mi diyor. (bütçesini sarsmayacak miktarlar) ne demek istiyor yani, benden bir şey bekleme demeye mi çalışıyor anlamıyorum."

evet öyle demeye çalışıyor benden normal pahalı olmayan hediye bile bekleme fuzuli buluyorum hediye alıp para harcayamam sana, vizyonsuz özensiz bir dağ ayısıyım diyor alenen, daha neyini anlamıyorsun?

6 şubat 2022 18:25

5. yaslar kac ss

6 şubat 2022 18:28

6. a5, 25-29

daha iliskini cok baslarindayiz yani. boyle mi soylenir? hic mi kalbimi kazanma cabasi yok?

6 şubat 2022 18:42

7. bu nedir boyle ya iliskilerim max 3 ay suruyor. illa ki bir bokluk gorup bitiriyorum.

6 şubat 2022 18:42

8. Aşko kuşko kız olmayı denedin mi?

6 şubat 2022 18:42

9. aşko kuşko kıza da dandik hediyeler alınıyor ki kimse kusura bakmasın. taktikle olacak işler değil bunlar. benim erkek arkadaşım mesela beni yazın alaçatıya götürdü 10 gün tatil yaptık, şimdi sapancaya götürüyor, doğum günümde kapadokyaya gitmiştik. Ama bunu ona ben söylemiyorum, beni tatile götür, pahalı hediyeler al diye. Gerçekten seven erkek zaten alır bunu anladım bu ilişkimde. Eski ilişkimde bir kuru çiçek alınmamıştı ya. O nedenle sizinle böyle konuşan birine yol verin gitsin. Çünkü size cömert olacak erkeklerin de yolunu kapatıyorsunuz cimri erkeklere tamah ederek enerjiniz kapanıyor.

6 şubat 2022 18:47

10. a7 ay en azindan acun seviyesinde zengin olmadikca hicbir kici kirik turk erkeginin gotunu yalayamam kimse kusura bakmasin bdbd

6 şubat 2022 18:48