1. süslüler gerçekten samimi fikirlerinize ihtiyacım var. iki gündür kafam cokk karışık. benim şu an bir sevgilim diyebileceğim biriyle ilişkim var. yani tam olarak sevgiliyiz demedik ama sadece birbirimizle görüşüyoruz her gün mesajlasiyoruz yani bir iki buluşma sonra adı konulur gibi. neyse geçtiğimiz hafta bir eğitim için benim gibi bir sürü 20lerine olan kişilerle birlikte bir otelde kaldım ve 4 günü sürekli birlikte geçirmek durumundaydik. neyse nasıl oldu inanın bilmiyorum ama ben birisiyle cok yakınlaştım. yani bir grup görevi için birlikte eşleştik ve sürekli birlikteydik tüm gün. haliyle sürekli gezdik ve muhabbet ettik. yani ilk başta arkadaş gibiydik hatta kendi kendime ilk kez bir erkekle yakın arkadaş oldum galiba diye düşündüm.
normalde yeni tanıdığım birisiyle sürekli sohbet falan edemem bile ama o gün çok rahattım şaka falan bile yaptım hatta resim bile çektik. yani vibelarimiz uyuştu çok iyi anlaştık. o günün akşamı toplulukla birlikte otururken bana olan ilgisini biraz belli etti. yani çok yorgunum dediğim için masaj yapmamı ister misin dedi ve omuzlarima masaj yaptı... normalde içki icmiyormus ama bira teklifimi kabul etti. ertesi gün de sık sık yan yana takıldık gayet dostaane bir şekilde...
o günün akşamı bira içip oyun falan oynuyorduk sonra gruptaki kızlar gece clubina gitmek istedi hep birlikte toplanıp gittik ben dans kısmına girmek istemedim ön taraftaki masalara oturuduk ikimiz ve sohbet ederken benden hoşlandığını itiraf etti. ben de hiç bişey diyemedim o an konuyu değiştirdim. otele dönüş yolunda konuştuk ama ben kendi hislerim hakkında bir şey soylemedim. otele varınca lobide biraz oturduk ve benden bir cevap bekledi sanırım. saçlarımı falan okşadı.. net olarak hayır olmaz falan demedim ama diğer çocuktan bahsettim. arkadaş olsak güzel olurdu falan dedim... en son belirsizlik içinde odalarımiza gittik.
açıkçası yaşı benden küçük olmasına rağmen (benim de salak bir yaş takıntım vardı güya) ben de ondan çok hoşlandım yani dogal olarak gelişen cok masum bir ilişki oluştu aramizda. bu güne kadar asla böyle bir şey yaşamamıştım daha önce tanıştığım erkeklerle hep dating app üzerinden buluştum ve hiç böyle "gerçek" bir deneyim yaşamamıştım. yani makyajsız, süssüz, tamamen kendim olarak ve sevişme beklentisi olmadan benden hoşlanan bir erkek olmamıştı hiç hayatımda. yani benden nerdeyse 3 yaş küçük ama umursamıyorum bile. diğer yandan sevgilim(?) olan kişiyle tinderdan buluşmuştuk uzunca bir süre fuckbuddydik açıkçası. sonra ben ondan hoşlandım, o da benden hoşlandığını itiraf etti. kısa süre önce datelesmeye başladık. açıkçası henüz ne kadar iyi anlastigimizi bilmiyorum bile. ilk buluşmamız yaptık sadece diğerlerini saymazsak. bilmiyorum benim için çok değerli birisi ve seviyorum gerçekten. onu üzmek istemiyorum bir yandan da diğerini düşünmeden edemiyorum.
kız kardesimle konuştum bana dünyanın en soğukkanlı ve utilist yorumunu yaptı ve dedi ki ikisiyle de takıl işte.... içimdeki bencil ego aynısını yap diyo süper ego da saçmalama diye durduruyo beni. biraz yorum eleştiri falan duymak istiyorum siz ne düşünüyorsunuz?