sevgilimden haber alamıyorum ?

kızlar 6 saat önce telefonda konuştuk gayet normal eve gidicem birazdan dedi o zamandan beri ses seda yok. son görülmesi son konuştuğumuz dakika. telefonu kapalı. bu arada aldatma kandırma gibi bir durum söz konusu değil kızlar asla öyle bir şüphem yok ben bir şey mi geldi başına diye endişeleniyorum. çünkü asla habersiz bırakmaz şarjı bitse birinden arar şarjım bitti diye haber eder. üstelik yarım saat önce annesine mesaj attım haber alamıyorum diye onun da telefonu kapalı mesajım tek tık kaldı. en yakın arkadaşına mesaj attım şimdi bilmiyorum konuşmadık bugün dedi. napıyım ben ya? saatler oldu zaten pimpirikli bi insanım iyice endişelenmeye başladım. telefon ile ulaşamıyorum ne kendisine ne annesine. evine falan gitme ihtimalim yok babam rahatsızlandığı için memlekete geldim. napabilirim şuan ben ya

1. yakın arkadaşına ulaşıp evine gitmesini falan sağlasanız? bir şey yoktur büyük ihtimalle ama ben de endişelenen biriyim seni anlıyorum süslüm.

31 mayıs 2019 00:43

2. şimdi aynı sitede oturdukları bir arkadaşı var instagramdan yazdım bi gidip bakabilir misin diye camdan baktım ışıkları kapalı dedi. allahım cidden sakin kalmaya çalışıyorum da bu nedir ya

31 mayıs 2019 00:49

3. Annesini meraklandirdiginiz icin size kizabilir kesin uyuyakalmistir endişelenmeyin kötü haber tez ulasir

31 mayıs 2019 00:49

4. Ayni sitede oturan o tanidik bi gidip zili calsa

31 mayıs 2019 00:51

5. Anonim 6 cok anlayışsızsın

31 mayıs 2019 00:52

6. anonim 6 şuan şu durumda neden hiç öyle bir şeyden şüphelenmediğimi anlatamıycam da merak etme çok şükür kopmaya gitmediğinden %56284 emin olduğum bi sevgilim var.

31 mayıs 2019 00:54

7. Türkiye'de yaşıyoruz ben de endişelenirdim.

31 mayıs 2019 00:55

8. süslü kötü bir şey yoktur muhtemelen ama endişelenmekte haklısınız. ablasına yazın bence.

31 mayıs 2019 00:58

9. ışıkları kapalı dediği için git ona bak demedim çok da bir samimiyetim yok ışıklar öyle olmasaydı rica edicektim de bu durumda gidip baktırmak mantıksız olucak

31 mayıs 2019 00:58

10. kızlar sağolun şu saatte daha fazla bir şey yapmamak en iyisi olucak kötü şeyler düşünmemeye çalışıp durup bekliycem

31 mayıs 2019 01:04