sevgilime davranışım yanlış mıydı fazla mı kırıcı oldum?

süslüler zaten en son kavga etmiştik 5-6 gün konuşmadık sonra yazdı özür diledi sinirinin geçmesini bekledim dedi.her neyse yazdıktan sonra baktım hiç mesaj atmıyor,aramıyor, wp ,instaya falan girmiyor.bu arada uzak mesafe ilişkisi yaşıyoruz hastayım salgın var sulardan dolayı falan dedi hasta sanırım gerçekten. ablasının istedikleri ilaçların konuşmasını ss atmıştı bana bu kadar ilaç işte diye oradan anladım hasta olduklarını.yalnız sorun şu ki sabah ‘günaydın’yazıyor akşam işten çıkıyor 2 dakika konuşup çıkıyor.sonra sabah oluyor”özür dilerim işler yoğundu hastayım ondan yazamıyorum “diyor bende bu akşamda öyle yazıp 5 dakika ses atıp sırf kendinden bahsetmiş beni bile sormamış ilk başta normal davrandım dinledim yazdımda baktım cevaplamıyor kaç saattir iki tık oluyor görmezden geldi galiba bu mesajıma “sen gene müsait değilsin sanırım bir dahakine gerçekten müsait olduğun zaman mesaj at ki bende merak etmeyim seni iyi geceler”3 dakika geçti hemen gördü diyo “hastayım elimde olan bir şey değil”  işte “daha yeni hastaneden eve geldim sen nasılsın”dedi “bende iyiyim sağol iyi geceler”dedim “konuşmak istemiyorsun galiba”dedi bende “karşımda konuşacak birini bulamıyorum ki”dedim “şu an buradayım”dedi bende “iyiymiş”dedim “iyi evet”dedi “aynen”dedim gene görmedi.  bence arkadaşıyla falandı bu arada 3 4 saat imkansız hastanede olması ben mi boş kuruntu yapıyorum hani acaba üstüne mi gidiyorum kötü kalpli biri gibi mi davranıyorum?

1. ıyyy ruh emicisin ya. hele o "meşgulsun galiba", "iyiymiş", "aynen :s" cevaplarını sevgilim bana verse amel defterini kapatırım onun. adam sana iyi tahammul ediyo hasta hasta, bence öp başına koy bundan iyisini bulamazsın sen

3 ağustos 2021 00:02

2. süslü bi flörtüm vardı. mesaj atardım saatlerce iki tik olarak kalırdı ben de uyudu filan diye düşünürsüm ilk başlarda. Ama bu saatlerce iki tik kaldığı zamanlarda bunu denemek için foto atıyordum bu da görmek için direkt atlıyordu sazan gibi mesaja tıklıyordu hemene hashhs

Benimkinin de sürekli başı ağrırdı, uykusu gelirdi ne hikmetse. Bu hastalık muhabbeti de sıkıyor bir yerden sonra. seni anlıyorum. yol verince de aylarca peşimden koştu bu erkekler böyle pisliktir işte

3 ağustos 2021 00:02

3. A1 aynen süslüm galiba bende sorun var .bende hasta oluyorum genede hep yazamasamda haber verir ederim ama dediğin gibi geneli mi böyle anlamadım. diyorum acaba hasta bir insana böyle davranıyorum çok kötü kalpliyim bir yanımda ne yaptın ki diyor çünkü kendisi arkadaşlarının yanındayken bile yazmaz hani geldim arkadaşlarımlayım bile demez sanırım sinirim bu yüzden.

3 ağustos 2021 00:03

4. A2 senin gibilere bir şey delisi denirde 🐒 ss canım benim haklısın adamın sana haber vermesi gerek ilişki dediğin bu uzak mesafeymiş iki katı daha çok haber vermeli çok hastadır iyi değilim bu aralar der ama bu ortadam kaybolmalar karşısındakini meraklandırır kaldıki bana göre evet gerçekten hasta olabilir ama sizin o kavga ettiğiniz süreçte ona yazmamanızın intikamını alıyor gibi geldi bana

3 ağustos 2021 00:07

5. kezolar sürüsü adam hastayım demiş hala haber vermesi gerek diyorsunuz amk malları. adam sanki devrialeme mi çıkıyor işe gidip eve geliyor altı üstü, ne low heriflerle birliktesiniz ki 1 saat boş bıraksanız bile hasta haliyle arkanızdan iş çevirir diye kuduruyorsunuz :d ya adam işten eve dönmüş yatıyordur neyi haber vermesi gerek allah allah ya. bunun erkeği kadını yok siz ilişkide olduğunuz kişileri emir eriniz ya da tapulu malınız mı sanıyorsunuz? oldu olacak çip takın birbirinize kalp atışlarını dinler hızlanınca "hmm neden hızlandı güzel kız mı gördü acaba" diye delirirsiniz. bugün de cringe olduk çok şükür şimdi de soru altında birbirinize "ay cnm bnm çok haklısın  keşke sarılsam sanaaaa" diye varoşluğunuzu  pekiştirirsiniz :dd

3 ağustos 2021 00:14

6. Hayır ben inanmadım. Bu adam bir şeyler yapıyor ama ne Tam emin olamadım. Ya siz merak edin diye suphelendirmeye çalışıyor ya da biriyle konuşuyor biseyler yapıyor sizi de hastayım yazamıyorum diye oyalıyor. Yılların tecrübesi burda konuşuyor, var biseyler.

3 ağustos 2021 00:18

7. Aynen a6 ya katılıyorum.

3 ağustos 2021 00:25

8. Yalan söylüyor süslü

3 ağustos 2021 02:28

9. işe gidip geliyor, mesajları açıp okuyabiliyor ama hastalıktan parmakları tutmuyor olacak ki cevap yazamıyor nedense. sen tersleyince şıp diye müsaitim diye cevap verebiliyor ama. bir de konuşmak istemiyosun diye trip atıyor, projection dedikleri bu işte, kendi hareketlerini aslında karşındaki yapıyormuş gibi onu suçlamak. yalan söylüyor, a2 olacak yarrak delisine bakma sen.

3 ağustos 2021 15:56