sevgilime farklı kızlardan sürekli snap geliyor?

kızlar bu snapchat olayına hakim değilim. sevgilime kız arkadaşlarından snapler geliyor. çok yakın arkadaşları değil ama aynı okuldan ya da memleketinden arkadaşları. kendisi onların attıklarına çok cevap vermediğini arada bir bi şey attığını söyledi. bi de şu alev gitme olayı varmış alevimiz gidiyo çabuk snap at falan dediklerinde atıyomuş. erkek arkadaşım beni her yerde paylaşan biri dolayısıyla o kızların benden haberi vardır ve gerçekten güzel bir ilişkimiz var, ona güveniyorum fakat bu snapchat olayı sinirlerimi bozmaya başladı. sizce  gereksiz kıskançlık mı yapıyorum? siz olsanız ne yapardınız?

1. Süslü gündelik hayattan snapler attıklarını söyledi. Benim de denk geldiğim kadarıyla selfie, etrafın fotoğrafı, yemek fotoğrafı gibi şeyler vardı. Yaptıkları her şeyi atıyorlar gün içinde anladığım kadarıyla. Bu da biraz sinirime dokundu benim. Yani normal mi erkek arkadaşım neden onların hayatını bu kadar bilsin ki?

9 şubat 2022 23:51

2. Atarsın geçersin niye illa bak diye darlıyorlar? Arkadaslariyla iletisim halinde olup ne yaptıklarını öğrenebilir çok merak ederse. Bir süre sonra g.tume bak,mememe bak tarzi snapler de atılır. At fava bekle

9 şubat 2022 23:56

3. Hadi instagram twitter bir amacı var da snapchat ne amaçsız bir uygulama. Hala kullanıldığını da yeni duyuyorum. 2015'te bitmiş olmalıydı.

9 şubat 2022 23:57

4. Snapchat nudelaşma uygulaması değil mi ya ne alaka günlük fotoğraf atmak

10 şubat 2022 00:38

5. snapchatin gunumuzde ne icin kullanildigi belli. artik orasi insta-twitter gibi bir sosyal medya uygulamasi degil. hep kiz arkadaslarindan snap gelmesi de ilginc. hic mi erkek arkadasi kullanmiyormus burayi? ayrica erkek arkadasinizin sizi her yerde paylasmasi bu durumda pek iyi bir sey gibi gorunmuyor. elin kizlarina rezil oluyorsunuz belki de.

10 şubat 2022 06:04

6. süslü eğer 17-18 yaşlarındaysanız bence çok da takılmayın, ben de hatırlıyorum yakın uzak herkesle vardı streakim (alev dediği şey bu, 10 gün iki taraf da birbirine günde en az bir kez snap atmışsa 10 alev oluyor, bir gün unutursanız 0dan başlıyor tekrar) benim çevremdeki herkes o yaşlarda bıraktı, eğer siz de 20+ yaşlarındaysanız ve hala devam ediyorsa kullanmayı sanki snap atanlar arkadaşları olmayabilir gibi geldi

10 şubat 2022 15:03

7. Snapchat kullanan erkeği bal olsa unut