sevgilimi çok darlıyor muyum ? öyle söylüyor?

süslüler sevgilim onu çok darladığımdan şikayetçi.ama ben öyle düşünmüyorum. örneğin sabahlari 10 gibi uyanırız. her sabah 10 gibi beni görüntülü arar. bazen ben uyanamam, aradığını görmem. 1 saat içinde tekrar arar ama bence ben cevaplamadiğımda tekrar tekrar araması gerekir. 1 kere arayip 1 saat ortadan kayboluyor. bu bir örnek sevgililer gunünde bana bi tablo almiş ama bu parayla alindiğı için eli ile bi şey yapması da gerekirdi yaninda yapmamiş ona da sinirlendim. bu ikinci örnek beni genelde son konusmamizdan 1 saat sonra tekrar ariyor ama aramazsa sorun ediyorum. vs vs sizce bunlar darlamak mi

1. aradığımda açmayan birini tekrar tekrar aramam, biri beni aramışsa tekrar tekrar aramasını istemem. ben müsait olduğumda ona geri dönerim

14 şubat 2022 11:47

2. evet bu tam olarak darlamak ya.

14 şubat 2022 11:52

3. garip birisin yaşın küçük sanırım çok eften püften şeyleri sorun etmişsin kavga etmek için fırsat arıyorsun gibi

14 şubat 2022 11:52

4. Gercek hayatta bu kadar salak olmadığınıza göre trolsunuz.

14 şubat 2022 11:52

5. Düşman başınasınız, ömür törpüsüsünüz. Buna uzun vadede dayanılmaz. Yaş max 22 herhalde, çok çocukça tavırlar. Kendinize gelin.

14 şubat 2022 11:53

6. Lezzetsiz bir trollük denemesi

14 şubat 2022 11:56

7. Yok süslü cok salmışsınız biraz daha sıkın bence. Ne demek ya 1 saat sonra aramak? Sizden başka işi gücü mü var sanki

14 şubat 2022 11:57

8. yaş 23 ikimizin de. trol degilim.

14 şubat 2022 11:59

9. bu darlamak değil ya bildiğiniz zulüm