sevgilimi çok seviyorum ama çok yoruldum ilişkimizden. nasıl bir yol izlemem lazım bilmiyorum. yardım eder misiniz?

süslüler sevgilimle 1 yıllık bir ilişkimiz var ve uzaktan devam ediyor başından beri. önceden yoğun olsak da ayda 1 görüşürdük ama şimdi bu 1.5, 2 aya dayandı. doğru düzgün telefonla bile görüşemiyoruz. arkadaşları ile yaşıyor ve onlar evdeyken aramaz, görüntülü zaten hiç konuşamıyoruz. mesajlarıma bile minimum 45 dk sonra dönüyor, ben onun yanına gittiğimde bile sürekli bilgisayarda, telefonda işi ile ilgileniyor. o da çok yoğun çalışıyor ben de fakat ben toplantımda bile anında mesajlara cevaplıyorum vermeye çalışıyorum ama o arkadaşlarıyla takılırken bile yazmıyor. eskiden her şeyime önem verir dikkat ederdi fakat en son yaşadığı şehire gittiğimde buluşacağımız noktayı bulamadım, ona yazdım ama cevaplamadı bile vermedi. buluşma noktasına gittiğimde haritalardan bulursun dedim, dedi ve üzüldüğümü görünce özür diledi. yoğun dönemi geçer diye bekliyorum ama bilemiyorum süslüler çok yoruldum. instagramdan sürekli bişiler atardım 3 gündür görmüyor bile ben de atmayı kestim. bayramda gelecekti fakat izin alamamış 9 günlük tatil için sadece bayram günlerinde de ailesinin yanına gidecekmiş, en kısa zamanda gelicem diyor ama inanmıyorum bile artık. ayrılmak da istemiyorum ama ne yapıcam bilmiyorum. benzer bir şey yaşayan oldu mu? nasıl çözdünüz?

1. uzaktan ilişki mi olur ya sal gitsin birde ilgisizmiş

16 haziran 2023 13:31

2. 2 ayda bir gördüğün sevgilin bulusmalarda bilgisayarıyla ilgileniyor ve bulusma noktanıza-yanına gidiyorsan alması gerekir orası da ayrı zaten-gidemiyorsun ve umrunda bile olmuyor.sen onu sevsen de onun seni sevdiğini düşünmüyorum süslü. Sevmeyen insan icin de cabalamaya değmez.

16 haziran 2023 13:31

3. bu adamdan neden ayrılmak ISTEMIYORSUN CIDDEN ANLAMADIM. ORTADA BI ILIŞKI Kalmamış kI BITMIŞ BU YANI.

ARKADAŞLARI VAR DIYE TELEONDA FALAN KONUŞAMAMAK NE DEMEK. ODASINA GIRSIN KONUŞSUN YANI. GÖRÜNTÜLÜ KONUŞMA BILE YOK?? HANI UZAK ILIŞKIDE BUNLAR ZORUNLULUK YANI.

BENIM ILIŞKIM DE ÜNIVERSITEDEN SEBEPLI SIK SIK UZAK MESAFEYE DÖNÜYOR VE BERABER FILM IZLEME GÖRÜNTÜLÜ KONUŞMA FALAN OLMASA KAFAYI YERIM HERALDE.

ZATEN 2 AYDA 1 ANCAK GÖRÜŞÜYORSUNUZ ONDA DA BEYIMIZ KALKIP GELMIYOR SEN GIDIYORSUN AYAĞINA VE BUNA RAĞMEN SENLE ILGILENMEYE TENEZZÜL ETMIYOR BILGISAYAR TELEFON OYNUYOR.

BIŞI ATIYORSUN 3 GÜN CEVAP VERMIYOR?

BURDA ILIŞKI BITMIŞ ZATEN. SEN BUNU KABULLENMIYOSUN SADECE.

IYI MISIN SÜSLÜCÜM SEN

16 haziran 2023 13:38

4. Süslü ayrıl başına iş alma benim eski sevgilim de seninki gibiydi başta çok ilgiliydi ben uzak mesafe ilişkisi istemediğim için yüz vermiyordum ama sonra bi şans vermek istedim ondan sonra değişti bi ilgisiz oldu ayrıldım ben de sürekli geçicek bu dönemler diyordu ama asla geçmedi ömrümün sonuna kadar uzaktan saçma sapan bi ilişki yürütmek zorunda değilim sen de değilsin sevgilin basbayağı sorumsuz sana karşı olan sorumluluklarını yerine getirmiyor sal gitsin bunu

16 haziran 2023 13:41

5. 4s kurali gecerli siz de ghostlayin donmezse bitmistir donerse de guvenmeyin

16 haziran 2023 13:45

6. Ayrıl allah aşkına ya

16 haziran 2023 13:46

7. Bir de ayrılmak istemiyorum yazmış, Kendine gel ya. Kendi kendine ilişki yaşıyorsun resmen, şerefsizin umurunda bile değilsin. Böyle bir ilişki yaşamanın sana ne faydası var da ayrılmak istemiyorsun? Gencecik yaşında için kıpır kıpır olması gereken 1 yıllık ilişkinde için ölmüş, adamın yollarını gözler olmuşsun hala ayrılmak istemiyorum. Hayır adam da adam olsa. Bunun tek çözümü var ayrılmak.

16 haziran 2023 13:47

8. Ay başlıktada çok seviyorum yazıyormuş, deli olucam:d

16 haziran 2023 13:49

9. Kendi hayatınıza odaklanın, gezin tozun storyler atın bakın nasıl çırpınıyor görüşmek için. Şu an gözünde pul kadar değeriniz yok çünkü üzerine çok düşüyorsunuz. İnsanoğlu böyle çiğ süt emmiştir işte kusurabakmayın.

16 haziran 2023 13:56

10. Süslü kalbini kırmak istemem ama adam sen ayril diye uğraşıyor gibi geldi bana. Gittiğinde karşılaşmasını geçtim tenezzül edip tarif bile etmemiş, insan merak eder, endişe eder normalde. 3 gündür attiklarina bakmaması, arkadaşları varken konuşmaması vs. İnanılmaz hareketler. Baskıcı ailesi olan kizlar bile sevgilileriyle görüşüp konuşuyor evde. Ben hayatında başkası olduğunu düşünüyorum. Lütfen bir an evvel ayrılıp hayatına bak. Kendini değersiz hissettiren bu ilişkiden kurtulmazsan ozsaygin çok yara alır. Kimse sana bu şekilde davranamaz, buna izin verme.

16 haziran 2023 14:09