yeni
popüler
    sorular içinde ara
    yeni soru sor
    son sorular
    son cevaplar
    kategoriler
    • süslü
    • moda alışveriş
    • kuaför & güzellik merkezi
    • sağlık
    • spor
    • gönül işleri
    • aile arkadaş ilişkileri
    • cinsellik
    • eğitim & kariyer
    • seyahat
    • pet
    • sanat
    • bürokrasi
    • diğer
    8 yanıt
    • linki kopyala
    • şikayet et

    sevgilimi artık sevmiyorum? ayrılamıyorum da??

    kendimi o kadar kötü hissediyorum ki... kendisi çok iyi biri bana karşı hiç yanlışı olmadı ama onu artık sevmiyorum( insan olarak olarak tabi seviyorum ama sevgili olarak değil ) ona bir türlü bunu söyleyip de ayrılamıyorum. çok kötü bir insan olduğum hissinden kurtulamıyorum.

    1. Kendini kötü hissedecek bir şey yok hatta bu konuda kendi salaklığımı anlatayım da neden yapman gerektiğini anla :d

    Bir önceki ilişkimde aynı şeyi düşünüyordum hatta cesaret edip ayrılmak istediğimi söyledim ama o şahıs "hayır ayrılık ilişkiler gibi iki kişi tarafından alınması gereken bir karar. Ben ayrılmak istemiyorum" diyerek benim kararımı tanımadığını söyledi, hayır komik olan bem de saf gibi "vay haklı tamam o zaman ayrılmayalım" dedim aahahahha

    1 sene sonra kendisi "sorun sende değil bende" minvalinde bir konuşma yaparak benden ayrılmak istediğinde "e bu sefer de ben kabul etmiyorum" dedim ama o "kusura bakma kabul etmek zorundasın" diyerek ayrıldı ahahahha hala salaklığıma yanıyorum.

    1 temmuz 2019 12:43

    2. Haklısınız evet. Cesaretimi toplayıp söyleyeceğim.

    1 temmuz 2019 12:47

    3. Emin olun eğer bir gün o ayrılmak isterse sizin kadar duyarlı olmayacak üzülmeyecek belki, o yüzden kendinizi yok yere üzmeyin. Umarım sevdiğiniz, sevildiğiniz bir iliski yaşarsınız.

    1 temmuz 2019 12:53


    4. sevmediğiniz insanın elini nasıl tutacaksınız, nasıl öpüşeceksiniz, nasıl yakın olacaksınız ? biraz mantık ya.

    1 temmuz 2019 12:54

    5. Anon. 4, tek gecelik iliskiler, fuckbuddylik nasil oluyor o zaman? Sevgi yok ya hani?

    1 temmuz 2019 13:11

    6. ne anlamı var o zaman sevgilinizin sizi seviyor olmasının. fuckbuddylik teklif edin ayrılmayın siz. konforunuz bozulmasın aman

    1 temmuz 2019 13:20

    7. Bende sevgili gibi sevmiyorum arkadaş gibi seviyorum. O bana aşık ve ondan iyisini bulamam düşüncesinde olduğumdan ayrılmaya da bi tarafım yemiyor.

    1 temmuz 2019 15:52


    8. Ayni durum iste benimki anon5. Ama bir şekilde ayrilmaliyiz:/ ileriyi dusunursek baska birine karsi bir seyler hissetme durumu bile olabilir. Erkenden bitirmekte fayda var. Hem kendime hem karsimdakine saygisizlik yapiyormus gibi hissediyorum. Bir iliskide olsam ve karsimdakinin hisleri bu sekilde olsa ve benden saklasa cok zoruma giderdi. Cesaretimi toplayip bitirmek zorundayim bu yuzden.

    1 temmuz 2019 16:02