sevgilimin aldığı hediye ve benim hayal kırıklığım ?
öncelikle yeminime kuran troll değilim.
kızlar normalde sevgilim hediye konusunda zevkli ve ihtiyaçlarımı tespit edip benim için en uygununu seçecek kadar düşünceli biridir. beraber geçireceğimiz ikinci yılbaşı ve geçen sene hediyeleştiğimiz için bu sene de bir şeyler alınacağını biliyordum. neyse gittim buna 100 küsür liraya tatlı bir sweat aldım. bu arada o çalışıyor ben öğrenciyim.
yaklaşık 1 haftadır falan görüşmüyorduk ki dün evine geldim takıldık ettik ama ne zaman ki tuvalete girdi ben bu yaptığım yanlış ama merakıma yenilip genelde hediyelerimi koyduğu bir dolap var gittim onu karıştırdım. baktım güzel bir takı kutusu, heyecanla açıyordum ki ne göreyim dünyanın en demode modeli kar taneli hem de renkli kolye :d ay nasıl sinir oldum ve üzüldüm sonra gittim araştırdım fiyatını gördüm bu sefer öfke krizi falan geçiriyorum, o çalışan haliyle bana 80 liralık gümüş kolye almış… ben bunu gördüğümden beri istemsiz soğuk yapıyorum ve kafaya da koydum yani beğenmediğimi söyleyeceğim ama en kibar ve kırıcı olmayan halimle nasıl söylerim :(