sevgilimin başka kızı övmesi ve benim kalbimin kırılması?

kızlar çok saçma bi soruyla geldim. dün gece sevgilim ben, arkdaşımız ve onun kız arkadaşı birlikteydik. başka yere geçecektik kızın arabasına bindik.

1. Ne tatlı birisin ss. Çok kibar, ince ve kırılgansın. Ben olsam sevgilime bu dünyayı dar ederdim. Doğduğuna pişman olurdu beni üzdüğü için. Allah sevgilime sabır versin.d bence de seni destekleyici sözler söylemeliydi, iyi hissettirici

6 eylül 2023 13:26

2. gerçekten o kızdan daha acemi şekilde sürüyo olsan bile elalemin kızını kalkıpta sana savunmamalı. evet sen daha iyisin veya sen de iyisin ufak tefek eksiklerin var pratik yaptıkca daha iyi olcaksın diye telkin edici bi konuşma yapması gerekiyodu. sonuçta hayatımızdaki insanın her anlamda desteğini(böyle meselelerde bile) isteriz. kimilerine çocukca gelecek süslü ama bu kızı savunup kollayana kadar nefesini senin için harcasaymış daha iyi olurmuş.

6 eylül 2023 13:29

3. A2 teşekkür ederim süslü ama dediğim şeyin iyi bi şey duymak için söylendiği belli olduğu için başka hiçbir şey diyemedim sanırım. Yani o an zorlayacak mıydım bilmiyorum ki? Öyle bir şey istemiyorum ama içimde kaldı ve nasıl konuşacağımı bilmiyorum şu an.

A3 süslü kadın olmasıyla alakası yok, bahsettiğim gibi hatasını görünce sevgilime söyledim, bunu erkeklere de yapıyorum bu aralar şoförlüklerine daha dikkatli baktığım için. Yine de ayıp etmiş olabilirim haklısınız bana düşmez şoförlüğü ama sevgilimle bu yakınlıkta olduğumuzu düşünüyorum. Kıza asla kötü kullanıyorsun demezdim tabii ki, ki zaten iyi kullanıyordu

6 eylül 2023 13:32

4. (yazar: Upsidedown) tam olarak bunu demeye çalışmıştım. Özellikle kırıldığımı fark ettikten sonra üstelemesi, bana saçmalıyosun diyip salakça bulduğu için somradan bile gönlümü almaya çalışmaması inanılmaz kırdı beni ya.

Peki şu an nasıl duygularımı ifade edebilirim sizce?

6 eylül 2023 13:34

5. Kiz arabasiyla alsin biraksin bir de arabada gitmeye devam ederken kizin dedikodusunu yapin soforlugune laf soyleyin. Cidden cok ayip ve gorgusuzce hareketler.

6 eylül 2023 13:35

6. okurken benim kalbim kırıldı ya:( sevgilisinin yanında başka kızı öven adamdan nefret.

6 eylül 2023 13:37

7. Ya zaten siz çok iyi bir şoför olsanız bunu dert etmezsiniz kalkıp da sormazsınız. Biraz daha desteklenmek cesaretlendirilmek için sormuşsunuz belli. Evet sen de baya geliştirdin kendini iyisin falan deseydi cesaretin artardı. Daha da iyi olmaya hevesli olurdun böyle hevesin kırılmış. Ama erkekler araba sürme konusunda zaten kadınlara ölümüne rakip oldukları için sen formüla1 arabası sürsen yine bi kulp bulurdu. O yüzden sen onun dediğine takılma konuyu da uzatma süslü. Özgüvenin de kırılmasın süre süre daha iyi olacaksın.

6 eylül 2023 13:38

8. Süslü hiç boşuna duygularını ifade etmeye çalışma sen söyleyeceğini söylemişsin zaten aklı olan anlar anlamayan da anlamak istemiyordur işine öylesi geliyordur. Bu tipten bende de vardı 8 sene uğraştım hiçbir bok olmadı. En son oyunda takımımıza denk gelen iğrenç oynayıp beni chatte zorbalayan kişiyi savunmuştu iyi oynuyormuş diye. Saldım gitti sonra #şükür :d bunlara el iyisi denir  asla yanındaki güzellikleri görmezler dışarıdaki hep daha tatlı gelir.

6 eylül 2023 13:42

9. a4 anlıyorum ne dediğini ve öyle bakınca haklısın ama dedikodusunu yapıp kötü konuştuğumu düşünmüyorum ya. ciddi bir şekilde söylemedim, bu konuşmalar da arabada 3 dakika sürmemiştir. dediğim gibi kız zaten iyi kullanıyor, her insan gibi arada 100% doğru olmayan şeyler yapıyor tamamen normal yani. benim kırıldığım sevgilimin beni hiç anlamaması ve kimseye güvenmeyen çocuğun bu kıza güveniyorum demesi. hayatında ilk kez arabada birine güvendiğini duydum, çocukluk arkadaşıma bile güvenmiyorum diyordu.

a3 a7 süslüler, normalde çok düşünceli birisidir, gerçekten centilmendir. ama böyle "mantık" konularında erkeklik yapıyor hep. mesela ben daha edebi daha duygusal ve abartılı sözcükleri çok severim, o der ki ayrılırsak toparlanmalıyız tabii ki de hayat devam edecek. bu saçma bi örnek oldu ama böyle biri genel olarak. bi de belki o da orada kıza ayıp ediyoruz diye mi düşündü a4 gibi bilmiyorum. ama "güven veriyo" demesi şok etti beni cidden.

yine de sorduğunuz konu çok önemli sanırım çünkü resmen ertesi gün bunu düşünüyorum ama saçma bulacak diye konuşmak istemiyorum, demek ki böyle küçük konularda iyi değil cidden. hiç "aman sevgilimin gönlü olsun şunu söyleyeyip geçeyim" diyecek biri değil. dürüstlüğünü seviyorum ama bu ayılığa kaçıyor bazen.

6 eylül 2023 13:49

10. Boğa burcu mu sevgilin süslü?

Bu kadarcik dedikoduyu ben de yaparım eşimle ama arabada son ses müzik bile olsa konu uzamış, bence anlayan olmuştur muhakkak. Keşke inince konussaydiniz. Bunun dışında senin motivasyonunu anladım. Sevgilimize, esimize "ben de şöyle iyiyim aslında, şundan iyiyim bu konuda" demekte bir şey yok. İnsan kendisini rahatlatmak için yapabiliyor böyle şeyler. Bu gibi şeylerde karşıdakini kırmaya gerek yok bence. Bazen gerçeği değil tatlı olanı duymak istiyor insan. Ne olacak sen aslansin, kaplansin dese, dili mi asinacak. Bir de o kadar uzayacak bir konu da değilmiş.

6 eylül 2023 13:49