sevgilimin babası ve artık sabrımın bitmesi?

sonradan silmek isteyebilirim diye yoruma yazacağım süslüler.

1. Sevgiliniz babasının sizin için söyledikleri hakkında ne cevap vermiş süslü?

12 ekim 2018 14:02

2. Biraz tuhaf bir durum. Sevgiliniz sizinle ilgili her detayı ailesine anlatmakla hata etmiş bence ama bilemeyebilirdi tabii ve anladığım kadarıyla evden ayrılarak da bir tepki göstermiş zaten. O yüzden bence sevgilinize kinlenmeyin. Keşke babasının size yaptıklarını da bu kadar anlatmasaydı size ben hatayı burada gördüm. Babasının belli ki ciddi problemleri var daha doğrusu problemli biri ve abuk subuk konuşmuş. Sevgiliniz ne sebeple anlattı bilmiyorum belki de doğrusunu yaptı siz ileride o tavrınızı ona göre koyarsınız diye ama ne yazık ki saçma bir adam yüzünden sevgilinize kinlenmeyin. Evet o onun babası belki yüzyüze bakacaksınız ama adam normal biri değil.

12 ekim 2018 14:08

3. e kendiniz diyorsunuz adam kendi karısına, çocuğuna küfrediyor, onların üzerine yürüyüp dövüyor diye. sevgiliniz kendisini koruyamıyor o adamdan, sizin için ne yapabilir? beni böyle insanlarla muhatap ediyor demissiniz, e babası, ne yapacaktı cocuk? tamam kötü hissetmeniz gayet normal ben de hissederdim de asıl sevgilinizi düsünmeniz lazım su an, adamın ne olduğu belli. size sadece laf ediyor, cocuğunu dövüyormus yani. sevgilinize üzüldüm ben.

12 ekim 2018 14:17

4. eğer sevgiliniz tepkisini gösterdiyse ona kinlenmekte haksızsınız. sonuçta karşısındaki insan dengesizse her şeye takacak ve laf söyleyecektir. önemli olan sevgilinizin onu susturma çabası. görünen o ki zaten ipleri kopartmış ailesiyle. bence bu süreçte ona karşı agresif olmanız sizden de uzaklaşmasına neden olacaktır. ben olsam kinlenmek yerine destek olmayı tercih ederim.

12 ekim 2018 14:21

5. seni o kadar iyi anlıyorum ki. 27 yaşımdayım ve evliyim. baya yıllarca sevgili olup evlendim. ama kocamın ailesine kızdığım zaman istemsiz kocamada kızıyorum.

12 ekim 2018 14:22

6. Sevgilinizin hatası bu küfürleri size taşımasında.. babamla tartıştık aramız kötü boşver görüşmek istemiyorum bir süre, diyip geçmeliydi. Babası sonuçta, ömür boyu küs kalacak hali yok elbet bir gün barışırlar, onlar yaşananları belki unutur ama siz o adamın sizin için söylediklerini unutmazsınız.

12 ekim 2018 14:23

7. evet belki bana söylememeliydi özellikle bugünkü olayı. hani ilk başta salak yerine konmamam için belki söyledi ben de neyin ne olduğunu gördüm fakat bugünkü mesele tam öncekileri sindirmeye çalışırken fazla geldi. istemsizce kinlendim hem adama hem sevgilime. her aile içerisinde maalesef ki dedikodular vs oluyor bunu da anlıyorum ama erasmusa gittim diye bir dönem, ne o...luğum kaldı ne oğlunu bırakmadığım.

bugün duyduğum olay ise o kadar saçmaydı ki; mangala gittiğimiz gün bulaşıkları yıkamamışım ortada bırakmışım o bu yaşa gelmiş kendi yıkamış. ( böyle demiş dedeye falan) halbuki gittik tüm sofrayı kurmaya yardım ettim, salatayı yaptım, yenildi tüm tabakları mutfaga taşıdım makinaya yerleştiricektim adam ben hallederim bırak bırak yaptı. arkadaşların da acelesi vardı gidin siz dedi. ama arkamdan böyle konuşması şok etti. arkadaşıma bile gitsem her işe hazırlığa yardımcı olmaya çalışırım bu yüzden çok dokundu dedikleri.

12 ekim 2018 14:33

8. sevgilinizin, arkanızdan yapılan kötü konuşmaları size yetiştirmesi yanlış olmuş. babası ile tamamen bağları koparmadığı taktirde (özellikle maddi anlamda bağlı olması), ailesiyle daha çoook muhattap olursunuz gibime geldi.

12 ekim 2018 14:59

9. Son süslü haklısınız sizin elinizde olan bir şey değil tercih etme şansınız olsa tabiki tercih etmezdiniz. İlk kez böyle bir insanla karşılaştım ve kaldıramadim. mantıklı düşününce kimse kimsenin hareketlerinden sorumlu değil. Zaten benden önce kendi ailesini mahveden bir insan için ben kimim ki? O yüzden alınmak üzülmek bosa. Kendime geldim...

12 ekim 2018 15:28

10. ben de ileriyi düşündüm zaten aileme de bu durumu anlatamam. sevgilim benim için bitti görüşmem diyor fakat nolursa olsun babası kendisi görüşebilir öyle bir şey olursa ben görüşmem olur biter. fakat düğüne de mi gelmicek vs gibi soruları düşünüyorum içim bunalıyor ve evin tek çocuğu zaten elbet barışırlar ama ben naparım bilmiyorum.

12 ekim 2018 17:48