sevgilimin bu gerizekalı huyu hakkında ne düşünüyorsunuz ?

mesela ben bi konuya trip attım, darıldım bişey oldu aramız soğuk, küsüz. barışmaya çalışmıyor kızlar. kendi halime bırakıyor beni ben kendi kendime barışıyorum. bunu söyleyince de ben sana küs değilim ki barışmaya çalışayım sinirin geçince yaz konuşalım normal diyo. ve kaldığı yerden devam ediyo. iğrenç bi huy değil mi ya umrunda değil miyim diyorum umrumdasın diyo ama ben barışmasam ne olacak ayrılıcaz o zaman biz?

1. Barışma

11 şubat 2022 23:30

2. sevmiyo seni

11 şubat 2022 23:31

3. ayy süslü bu tamm olarak benim en yakın arkadaşım (ya da eski en yakın arkadaşım?) bunu yapıyolar çünkü senin ondan ayrılmayacağını biliyor. gelip zaten kendin barışacaksın bunu bile bile uğraşmak istemiyor. beklemediği bir anda eh be yeter diyerek ayrılınca da neye uğradığını şaşırıyorlar tabi

11 şubat 2022 23:32

4. Seni sevmiyor :(((

11 şubat 2022 23:44

5. Ya süslüm bu benim eski sevgilim ya. Kendisi aşırı manüpilatif bir pislikti. Aynı durumu yaşıyorduk, saçma bir şeyi büyüttün, saçma olduğunu kendin anlayıp, sakinleşip gelmeni bekliyordum diyodu. Başlarda wow ne kadar olgun bir bey ben çocukluk mu yapıyorum diye kendimi sorguluyordum meğer toksik bir insanmış karşımdaki. Bu aydınlanmayı anladığım an ayrıldık zaten. Seni de gaza getirmek istemiyorum ama normal de değil bu tavırlar.

11 şubat 2022 23:45

6. soruyu okuyunca tetiklendim resmen çünkü benim eski sevgilim de böyleydi ya deli ediyodu beni. ama sonra düşündüm aslında başlarda böyle değildi, ben çok sık trip atıp zamanla onu bıktırdığım için artık umursamamaya başlamıştı triplerimi. hak verdim yani

12 şubat 2022 00:31

7. sevip sevmediğini bilemem ama nazınızı tribinizi çekmek istemiyor o kesin, bunu sevgiyle bağdaştırmayı çok doğru bulmuyorum. o size hiç böyle şeyler yapmıyorsa kendisinin de çekmek istememesi normal, ya da zamanında çok yaptıysanız bıkmış olabilir vs o süreci yaşamak istemediği için iletişimi kesiyor

12 şubat 2022 00:39

8. A6 hayır, dikkat ettiyseniz olaylardan sonra karşı tarafta tık yok. Eğer sakinleş sonra konuşacağız bu konuyu dese ok ama gördüğünüz üzere süslülerin çoğu olayın içinde bırakılmış ve karşı taraf çözme odaklı değil.

12 şubat 2022 00:43

9. aynı eski sevgilim. bir yerden sonra canıma tak edip "niye hiç gönlümü almaya çalışmıyorsun, ağlayınca bir teselli etmiyorsun" gibi ayan beyan rahatsızlığımı söyleyince de "ha sen prensessin ben de gönlünü almaya çalışıcam, koca koca insanlarız" gibi salakça bir cümle kuruyordu. ki gerçekten şu hayattaki en prenses olmayan insanlardan biriyim. bir şeye alınıyorsam ya da çok bozulup ağlıyorsam onunlayken ayda yılda bir olan bir şeydi (onunla olmayan insan ilişkilerimde hemen hemen hiç olmamıştır), yani bozulduğum şeyler bozulunacak şeyler oluyordu. kaldı ki bu adam paramı da yedi, sırtımdan da geçindi hiç prenses triplerine girmedim (keşke girseymişim tabi). neyse özetle gerçekten kırıldığımda en ufak bir çabası olmuyordu gönlümü almak için 7 yıl boyunca. bitince anladım ki beni sevmiyormuş.

12 şubat 2022 01:58

10. Bu kişi tam olarak benim. nefret ederim Küsüp trip adan insanlardan. Bir sorun varsa meseleyi konuşalım, tartışalım hatta seviyeyi düşürmeden kavga edelim ama küsmek nedir ya? bunun sevgiyle falan da alakası yok çünkü sadece sevgilime karşı değil anneme de böyleyim, çok sevdiğim arkadaşlarıma da. Bence küsüp barışmak aradaki sorunu halının altına süpürmekten başka bir şey değil. meseleler konuşularak çözülür, çocuk muyuz da küselim? biz de kavga ediyoruz belki o an bir 5-10 dk aramızda soğukluk oluyor sonra meseleyi çözüme ulaştırıp kapatıyoruz. Karşı taraf bana tartışamayacağım kadar kötü ve kalp kırıcı bir şey yaptıysa da o ilişkiyi tamamen keser atar, bir daha beni o kadar kırmasına fırsat vermem zaten. Trip meselesi bana biraz ilgi görmek için yapılan şımarıklık gibi geliyor, kimsenin de şımarıklığını çekemem açıkcası. birisine ilgimi onu sevdiğim, değer verdiğim için normal zamanlarda gösteririm, karşı taraftan da bunu beklerim. Sırf bozuldu diye gösterilen ekstra ilgi biraz durumu kurtarma şovu oluyor gerçek sevgi değil.

12 şubat 2022 02:33