sevgilimin eski sevgilisine yazdığı mailler?

süslüler yoruma yazsam kopyalanacak bu yüzden çok detay vermek istemiyorum ama ana hatlarıyla sevgilimin maillerinin gönderilen kısmına girdim ve bundan 8 ay önce eski sevgilisine attığı 3-4 sayfalık bir mail gördüm. tamamını okuyamadım öyle bir zamanım yoktu. bu uzun mailden önce bazı kısa mailler vardı. sanırım kız bunu her yerden engellemiş. yalvarıyordu engel kaldır son bir kez konuşalım diye. ondan 1-2 ay sonra bu bahsettiğim uzun maili atmış. seni şöyle seviyorum böyle seviyorum kısımlarını atlıyorum.  açık açık sensiz yaşamanın bir anlamı yok, her gün yavaş yavaş ölüyorum yazmış. sonra senin sokağındaki parkta oturuyorum seni son bir kez dünya gözüyle görmek için diyordu. gözüme takılan bölük pörçük bazı cümleler bunlar. şiirler falan da yazmış hepsinde bir ölmek lafı var. eskiden gittikleri yerleri yazmış teker teker gezmiş hepsini ayrıldıktan sonra. kızın okulunun orası, sinema, park, cafeler vs vs vs vs. gerçekten göz gezdirebildim sadece ve hatırlamıyorum da hepsini. kıza dair hiçbir şey bilmiyordum sadece 1 yıl önce ayrıldıklarını ve yaklaşık 1 yıl beraber olduklarını biliyordum. kızla aramda bir benzerlik var ve bunu da yeni öğrendim (fiziksel değil). maili okuduğumdan beri kendimi çok kötü hissediyorum. sizce böyle şeyler yazmış biri o kişiyi takıntı haline getirmiş midir aklında o kişi olabilir mi hala? kız bunu reddetmese veya fikrini değiştirse ne yapar diye düşünüyorum sürekli

1. Siz ne kadardır birliktesiniz?

11 şubat 2021 16:13

2. 5 aydır birlikteyiz

mail şu an atılmamış a2 biz birlikteyken atılsa saniyesinde ayrılırdım zaten

11 şubat 2021 16:17

3. Eski sevgilisini maille darlayan, abuk subuk ölmek istiyorum tribi yapan bir erkeğin sağlıklı olduğunu düşünemiyorum

11 şubat 2021 16:18

4. Aklinda var mi yok muu bilemem ama ben olsam o adama saygımı kaybederdim, kıskançlıktan falan bagımsız. Birisi icin arkadas olur sevgili olur bu kadar ezik davranmak çok itici. Sayfa sayfa ölürüm, parktayim ne olur geri döön ögghh, bu kadar mı acizsin ya? 1 2 kere seni seviyorum, engeli kaldır lütfen konusalim dersin en fazla. Sal bu adamı sen.

11 şubat 2021 16:19

5. Burada birilerine sürekli ayrıl falan yazanlara çok sinirlenirdim ama lütfen ayrılın süslü. Çok benzer durum yaşadım ama ben unutulamayan eski sevgili konumundaydım, diğer kızın yaşadıklarına şahit olmak beni çok üzüyordu, başta karışmadım ama işler ilerleyince diğer kız bama ulaşmaya çalıştı, tüm iyi niyetimşe uyarmaya çalışsam da asla dinlemedi. Çok çok kötü şeyler yaşadı en son intihar etti ama çok şükür kurtuldu da. Eğer siz de kendi ilişkinizi nispeten ciddi olarak görüyorsanız ya da sevgilinize karşı ciddi sevgi besliyorsanız bunları biliyo olmak sizi gün geçtikçe daha da rahatsız edecek belki diğer kızla iketşim kurmaya çalışacaksınız ya da kompleks haline getireceksiniz. Adamın duyguları çok belli, tüm bunları bilirken bir de terk edilirseniz çok fazla etkilenirsiniz. Yol yakınken terk etmek size çok iyi gelecek.

11 şubat 2021 16:20

6. Yok canııımm, ne takıntısı. Çoktan unutmuş gitmiş bile.

11 şubat 2021 16:20

7. Of bu benim de başıma geldi. Böyle adamlarla uğraşmaya değmez. Böyle bir mail attıktan 3 ay sonra yeni bir ilişkiye başlamaya hazır olunabileceğini de düşünmüyorum. Sen belki su an unuttu diye düşünüyorsun ama böyle takıntılar kısa sürede unutulup gitmez. bir bakarsın 2 yıl sonra hala o kızı sayıklıyor. Hala aklında mi şüphesi de seni yıpratır.

11 şubat 2021 16:24

8. Yanlış yönlendirmek ve seni üzmek istemem ama takıntı yaptığı zaten bir sürü mail yollamasından belli değil mi süslü? Böyle yalvardığı , maille darladığı kız adım atarsa seni bırakabileceğini düşünüyorum tabi ki.

11 şubat 2021 16:26

9. korkunç bence. ben yerinizde olsam bir daha düşünürdüm. sağlıklı gelmedi bana tavrı

11 şubat 2021 16:27

10. süslüler soruyu açma sebebim emin olamamam, çünkü biz birlikteyken hiç ama hiç eski sevgilisinden bahsetmedi adını bile bilmiyordum hiçbir sosyal medyasında yok. zaten duygusal laflar paylaşan gönderme peşinde falan olan bir adam olsa ayrılırdım ama gerçekten aşırı olgun bir tavrı vardı bu eski ilişkiler konusunda. geçmiş geçmiştir gibi bir tutumu vardı.

mail biz birlikte olmadan önce atıldığı için ayrılık sebebi olup olmayacağını bilmiyorum benim de zamanında çok aşık olduğum bir eski sevgilim şu an aklıma bile gelmiyor, mail atmamıştım ama yazıya döksem ben de böyle şeyler yazabilirdim belki bilmiyorum.

11 şubat 2021 16:28