sevgilimin imaları rahatsız ediyo tartıştık haksız mıyım?

yazıyorum şimdi

1. 10 aylık bi ilişkim var süslüler ve sevgilim henüz ilk birkaç aylık tanıma evresindeyken bana makyaj yapsan çok yakışır , ojeli görmedim hiç falan gibi şeyler demişti ilişkinin başlarında. daha sonra kendimi böyle rahat hissettiğimi söyledim ve bi daha söylemedi. ama ara sıra yaptığı yorumlardan makyajlı kadınları beğendiğini bu yüzden de beni beğenmediğini hissediyorum kuruntu mu bunlar bilmiyorum. bana gelirsek makyaj anlayışı doğal tonlarda far hafif göz kalemi ve nude toprak tonlarında rujdan ibaret biriyim. cilt sorunu yaşamıyorum bb krem vs sürmüyorum. özel bi yere gidiyorken yaptığım makyaj bu şekilde. ama kendisi sadece bordo ruj oje sürmeyi makyaj olarak görüyo sanırım ne zaman yapsam güzel olmuşsun diyo ama daha önceki yaptığı o yoruma istinaden ben içimden beğenmediğini düşünüyorum. sanki etrafında görüp hani bu makyajsa seninki ne der gibi hissediyorum. asla ağır makyaj insanı değilim yakışmıyor da. şimdi de tartıştık yine bu konudan dolayı. ruj almıştım o gelmiş makyaj çantası hediye etmişler bende sevindim iyi oldu bu güzelmiş falan dedim yapmıyon ki makyaj kullancan mı bunu falan dedi bende beğenmiyorsan git illa bordo ruj fondöten sürünce makyaj yapmış olmuyorsun gibii şeyler dedim tartıştık ve gitti çok üzüldüm yaşımız da küçük değil beğenmediğini düşünüyorum sürekli lütfen kırıcı bişey yazmazsanız sevinirim yorum almak istedim sadece abartmış mıyım diye objektif bakamıyorum şu an.

30 aralık 2021 20:12

2. beğenmiyorsa ayrılsın sizi zorla değiştirmeye çalışıyor gibi geldi bana ve hoş değil abarttığınızı düşünmüyorum.

30 aralık 2021 20:16

3. Ay nasıl salak bir şey bu ya. Cingöze bak sanane kadının makyajından seviyorsan kişi ortada, onu sev.

30 aralık 2021 20:17

4. Belli ki o süslü şıkıfıkı kızlara özeniyor sizi benzetmeye çalışıyor :(

30 aralık 2021 20:24

5. ben de sizinki gibi yokmuş gibi makyaj yaptığımda eşim altı üstü kahvaltı yapacağız niye bu kadar süründün diyor. bunların ortası yok. çok sinirlerinizi bozuyorsa ayrılın gitsin.

30 aralık 2021 20:28

6. bi kere de basic giyiniyorsun ne güzel bluzların var giysene çok yakışır gibibi şey demişti ama ben buyum tarzım bana yakışanın o olduğunu düşünüyorum sürekli şık şıkıdım gezemem ki. çok yakın bi arkadaşı bu şekilde giyinen tarzı böyle olan biri makyajsız gezmiyor asla kız artık onu gördükçe mi böyle düşünüyor bilmiyorum hee makyaj evet böyle olur gibisinden. hani erkekler evet daha düz düşünüyorlar bize göre sadece bordo ruju makyajdan saydıklarından belli. kazak pantolon kot tişört gömlek insanıyım ve herşeyimi kaliteli marka alıyorum bunu hani zevksiz biri olmadığımı belirtmek için söylüyorum. aşırı kırıldım defoldu gitti zaten yarın da yılbaşı birlikte olacaktık bok gibi oldu bu tartışma nerden geldi o kargo bilmiyorum çok üzgünüm

30 aralık 2021 20:30

7. süslü sen bilirsin senin kararın ister yaparsın istemezsen yapmazsın tavrında zaten konu açılınca. ama ben konu açılmadığı zamanlar böyle anlıyorum imalardan dediğimde beni hissetmediğim düşünmediğim şeylerle suçlayamazsın bunlar senin düşüncelerin diyor

30 aralık 2021 20:39

8. Yanında daha dikkat çekici birisi olsun istiyor. Sizi de alttan alta bu laflarıyla değiştirmek istiyor. Şık şıkıdım giyim, makyaj hepsi baktıran dikkat çeken şeyler. Saça başa dikkat eden biri olsa yarın bir gün saçını şöyle yap böyle yap da der, belki diyordur.

30 aralık 2021 21:20

9. Süslü ben olaya erkek arkadaşınızın açısında da bakacağım biraz. Sizi karakter olarak çok beğeniyor ve gerçekten çok seviyor olabilir. Sadece dış görünüş olarak gösterişten hoşlanıyordur ve onun yanındayken biraz süslenmenizi istiyordur. Eğer ilişkinizdeki tek sorun buysa denemekten zarar gelmez. Bence siz de onu aynı şekilde yönlendirebilirsiniz. Tamam deneyeceğim ama ben de senin şu şekilde giyinmeni, atıyorum sakallarını saçını şöyle kesmeni istiyorum diyebilirsiniz. Kendisi de hiç diremeden tamam derse daha ılımlı yaklaşabilirsiniz. Bazı erkekler gösterişten nefret de etse bazıları da böyle şaşaalı seviyor, yapacak bir şey yok malesef. Ben kimse için bir şey yapamam, yapmak istemem derseniz de ayrılmak durumundasınız. İki seçenek var önünüzde.

30 aralık 2021 22:54

10. @9 gibi kişiliksizleri dinlemeyin sakın, "denemekten zarar gelmez" demiş bir de. paşa gönlünüz neyi istiyorsa onu giyip onu sürün. insanın giyim zevki, tarzı çabucak değiştirilebilecek bir ayrıntı değil kişiliğinin yansımasıdır. bu konuda ödün verirseniz gerisinin geleceğine emin olun.

30 aralık 2021 23:23