sevgilimin instagramındaki hep meme paylaşan kız?

kızlar sevgilimin private instagram hesabında bi kız fark ettim. 1 yılllık sevgilim ve hep vardı bu kız yeni değil. sadece yeni duvarını açmış. sürekli memelerini vurgulayan fotoğraflar atan bir kız. kimsenin giyimine fotoğrafına lafım yok yanlış anlaşılmasın ama mesela bu havada askılı giyilir mi diye anket yapmış fotoğrafta sadece memeleri görünüyor resmen. ya da bi story atmış böyle eğilmiş memeleri aşırı dikkat çekici şekilde ve yazıyı memelerine gelicek şekilde yazmış. iç çamaşırımsı bi üst giymiş, yine tüm parayı iç çamaşırına yatırdım yazmış ama suratı görünmüyor ve poz çok pornografik. sevgilime bu kızın kim olduğunu sordum. arkadaşlarımın arkadaşı, haklısın paylaşımları ilginç rahatsız olduysan sileyim dedi. ben de evet rahatsız oldum ama silip silmemene karışamam sadece private hesabına girecek kadar ne yakınlığınız var diye sordum. o da tanıştığımız zamanlar kendi private hesabını daha çok kullandığını o yüzden ordan takip etmemi söylemişti biz de birbirimizi private heaabımızdan eklemiş olduk dedi. sonra bugün baktım kızı private hesabından çıkarmış. ama normal hesabından hala takip ediyor ordan çıkarmamış. sizce normal hesabından neden çıkarmadın diye sormalı mıyım? çok üzerine gelip kısıtlıyormuşum gibi mi olur? ben söyledim diye değil kendi istediği için çıkarsın istiyorum. siz olsanız napardınız?

1. off kız or**** işte. erkek arkadaşınıza da fazla güvenmeyin, insan diğerinden de siler yani.

18 nisan 2022 13:55

2. ay allah hepsini kahretsin ya boşver bak senin zorlaman yapıyorsa hiçbir şey yapmasın kimi takip ediyosa etsin kızlar bunun önüne geçemiyoruz. erkekler instagramı playboy dergisi gibi kullanıyolar artık. bırakın kendinizi harap etmeyin

18 nisan 2022 13:55

3. biz sosyal medya kapatılsın derken normal hesap bitti bi de private mi çıktı başımıza. normal hesap nasıl oluyo dingonun ahırı gibi mi oluyo? private olunca sadece tanıdıkları mı ekliyosun. yani private dediğimiz normal sosyal medya kullanımı

18 nisan 2022 13:56

4. Evet private hesap a1 ne oluyor gerizekalı

18 nisan 2022 14:03

5. Private'da daha samimi arkadaşları var ordan daha komik olan daha samimi paylaşımlar yapıyor. Normal hesabında akrabaları, sadece aynı okulda olduğu için takipleştikleri vs var

18 nisan 2022 14:04

6. P.hesabindan cikarmissin de konusunu ac. Evet falan filan diyecektir. Digerinden cikarmamissin ama ne anlami var ki, sence de dengesizce degil mi de. Yanlis anlama beni istersen ikisindende takip et sadece dengesizligin rahatsiz edici de. Bence olur.

18 nisan 2022 14:06

7. ay soruyor musun ne kısıtlaması çıkarttır direkt

18 nisan 2022 16:36

8. kendi istediği için olsa coktan takipten çıkardı. tabii eğer isteseydi. kızın pozlarının, memelerini odağa almasının falan hepsi konunun dısında bence. bakmak istiyor ve demek ki o pozların alıcılarından biri. hoslanıyor ki silmemiş.

18 nisan 2022 16:58

9. Konusunu açıp private hesabından takipten çıkmışsın gördüm ama normal hesabından çıkmamışsın dedim. Aa öyle mi çıkayım dedi çıktı kızlar

18 nisan 2022 20:56

10. Ooof bu erkeklerin de rahatsız olduysan sileyim, iste takipten çıkayım falan demesi insanı sinir ediyor ya. Yani bunu sen demeden önce yapması gerekir zaten. O kız olmasa başkası olur ilerde hoop aynı şeyler tekrar sar başa. Böyle tipler insanı yorar süslücüm. Ha bir de eski sevgilisini takip edenler var onları unutmuşum.

18 nisan 2022 22:37