sevgilimin kız kardeşi ile ilgili?

1. ne yapalım? aramasına geri dön yani bizle nalaka?

9 mayıs 2019 11:49

2. Görümce görmeyim ömrümce.

9 mayıs 2019 11:50

3. Birini aramanın ya da aramamanın ne okuduğu ve diğer verdiğiniz bilgilerle ne alakası var?

Arayın sorun madem merak ediyorsanız. Buradaki oylara göre mi karar vereceksiniz? Bu kadar basit bir konuda da kendiniz karar verin. Bu nedir?

9 mayıs 2019 11:52

4. bence açın konuşun süslüm abartılacak bi durum yok ortada.

9 mayıs 2019 11:52

5. Salla ya aman bu tarz insanlar uzak olsun bu görümcelik de değil ayrıca bunları bi arkadaşım da yapsa görüşmem.

9 mayıs 2019 11:53

6. Kizin ozel hayatindan size ne yani. Is yerinde soyle yapmis yok muhendis koca aramis, bunlar sizi asla ilgilendirmiyor. Cok rahatsizsaniz gorusmeyin ama saga sola cekistirmek de cok cirkin.

9 mayıs 2019 11:59

7. Benim sevgilim kardeşim hakkında böyle ileri geri konuşsaydı tekmeyi yerdi. Bunu söylemeye geldim. Zaten kızı da sevmiyosunuz daha ne aradı aramadı muhabbeti yapıyorsunuz anlamadım.

9 mayıs 2019 12:01

8. koskoca bir paragraf yazmışsınız ama sondaki soru o kadar alakasız ki. şey soruları gibi olmuş: bir otobüse 10 kişi bindi 3 kişi indi buna göre güneşin kütlesini hesaplayınız.

ama olayı anladım: siz iyi niyetle yardım etmeye çalışmanıza rağmen arkasından konuşan bir arkadaş grubuna katılıp sizi takmıyor görümceniz, keşke bu şekilde yazsaydınız. şu an kızın hangi bölümü nasıl bitirdiğini, hangi torpille nasıl çalışıp kimlerle flörtleştiğini biliyorum, ve hiçbir işime yaramadı. bence de siz zerre sevmiyorsunuz bu kızı, yardım etmeyin görüşmeyin. abisi bile ciddiye almıyorum diyor siz niye inatla hayatına karışıyorsunuz?

9 mayıs 2019 12:09

9. Highendsevici ile olayın ne ilgisi var?

9 mayıs 2019 12:42

10. oha kine bak